bulba pisze:Melduję się na nowym wątkuDwie godziny mnie na forum nie było i już trzecia strona
Cześć Kasieńko na nówce.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Melduję się na nowym wątkuDwie godziny mnie na forum nie było i już trzecia strona
Caragh pisze:bulba pisze:Melduję się na nowym wątkuDwie godziny mnie na forum nie było i już trzecia strona
Ale tak ledwo, ledwo sie na ta 3 strone zalapalas
tillibulek pisze:Bozenko, ale pędzicie![]()
![]()
cieplutkie pozdrowionka dla Ciebie i Kretek
tillibulek pisze:bulba pisze:tillibulek pisze:Bozenko, ale pędzicie![]()
![]()
![]()
A czy to coś nowego?![]()
nie, ale za kazdym razem tak samo dech zapiera z wrazenia![]()
bulba pisze:tillibulek pisze:bulba pisze:A czy to coś nowego?![]()
nie, ale za kazdym razem tak samo dech zapiera z wrazenia![]()
Wątki kretkowe to jakiś fenomen normalnie
bulba pisze:A właśnie, kiedyś chciałam przeczytać wszystkie wątki Kretek od początkuSzybciutko wymiękłam. Nikt nie ma tyle wolnego czasu
![]()
Nikt nie ma tyle czasu w ogóle
![]()
kropkaXL pisze:Kto późno przychodzi,ten sam sobie szkodzi-ja znów na szarym końcu![]()
![]()
![]()
Ale jestem,choć spóźniona
tillibulek pisze:bulba pisze:tillibulek pisze:Bozenka bije rekordy popularnosci - kretkowy watek jest dlugi jak brazylijskie telenowele albo jak "Moda na sukces"![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko że na szczęście w odróżnieniu od powyższych, wątek kretkowy Jest ciekawy i na poziomie
tak, oczywiscie porownanie dotyczylo tylko i wylacznie dlugosci, a nie jakosci![]()
Caragh pisze:tillibulek pisze:Bozenka bije rekordy popularnosci - kretkowy watek jest dlugi jak brazylijskie telenowele albo jak "Moda na sukces"![]()
Dlugi moze i tak, ale na pewno 100 razy ciekawszy niz telenowela i na pewno mniej przewidywalny
bulba pisze:bulba pisze:My tu gadu gadu, a Bożenki ni ma.
Aaaa, pewnie Garfielda oglądaTeż biegnę oglądać
Caragh pisze:bulba pisze:bulba pisze:My tu gadu gadu, a Bożenki ni ma.
Aaaa, pewnie Garfielda oglądaTeż biegnę oglądać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Dajcie spokój, Kasiu, kto by tam czytał takie wątki wstecz..I tyle.
kalair pisze:No szoo....nie lubisz słodkiego, malutkiego, uroczego, puchatego Garfieldka?
Caragh pisze:kalair pisze:Dajcie spokój, Kasiu, kto by tam czytał takie wątki wstecz..I tyle.
JA
kalair pisze:No szoo....nie lubisz słodkiego, malutkiego, uroczego, puchatego Garfieldka?
JAKIEGO??Toz to cholera jakich malo! Tylko by jadla bestia.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no, Garfield spoko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1018 gości