AYO pisze:Pozwole sobie w takim razie byc ostrożną optymistką - dla Was to też nie byłoby łatwe, takie rozstania
Kiedy wróciłam wczoraj zmęczona do domu (wyszłam wcześniej z pracy, bo i tak nie było ze mnie pożytku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Pozwole sobie w takim razie byc ostrożną optymistką - dla Was to też nie byłoby łatwe, takie rozstania
MarciaMuuu pisze:Pamiętaj Joasiu, że na forum z reguły piszemy, że na takie dogadanie potrzeba czasu. O broku postepu i radykalnych krokach myśli się wtedy, kiedy leje się krew lub sa bezustanne konflikty np. po miesiącu czy dwóch mieszkania pod wspólnym dachem
JoasiaS pisze:AYO pisze:Pozwole sobie w takim razie byc ostrożną optymistką - dla Was to też nie byłoby łatwe, takie rozstania
Kiedy wróciłam wczoraj zmęczona do domu (wyszłam wcześniej z pracy, bo i tak nie było ze mnie pożytku), wypuściłam koty do ogrodu, a sama usiadłam ciężko w fotelu, żeby posiedzieć w ciszy, bo głowa mi pękała. Frycek, dla którego świat zewnętrzny nie jest tak fajny jak bycie z człowiekiem, od razu wyrósł koło moich nóg, wskoczył mi na kolana, niemal dał buzi, przytulił się i zaczął mruczeć jak najęty, uświadomiłam sobie, że nie ma takiego opiekuna, któremu umiałabym go powierzyć... To jest absolutnie wyjątkowy kot
alus1 pisze:wiesz, myślę sobie że ten Jego stoicki spokój i siła "ojcowska" powodują że się dzieciaki z deka opamiętały, taka mam koncepcję
AYO pisze:Chcesz powiedzieć, że koty nie biją kotek?
JoasiaS pisze: Teraz one, takie niezwykłe, nie mogą pogodzić się z tym, że mają zamieszkać z jakimiś zwykłymi kotami...
No może...![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze: Teraz one, takie niezwykłe, nie mogą pogodzić się z tym, że mają zamieszkać z jakimiś zwykłymi kotami...
No może...![]()
musisz im wytłumaczyć że te Nowe koty też są niezwykłe![]()
Tośka z jedynym niepowtarzanym spojrzeniem![]()
![]()
Frycek z pokładami miłości zastępując "prawie" całe stado
JoasiaS pisze:Chyba ciężko będzie je przekonać po 5. latach indoktrynacji![]()
To jednak musi potrwać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 55 gości