Ciężkie przypadki konsultuje z dr Niziołkiem, krajowym specem od serca, zreszta Niziołek przyjezdza do lecznicy do Alka.
Warto nawet podjechać z samymi wynikami i choć skonsultować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:A znasz jakiegoś fajnego nefrologa??
Dulencja pisze:Nikt do nas nie zagląda:(
Dulencja pisze:Paciek ostatnio je renala. Pod warunkiem, że ulepię z niego kulki i ułoże mu je na talerzu, na łóżku i podsunę pod nos.
Dulencja pisze:Leon zamieszkał w kojcu i jest jako Honorowy Pierwszy Gnojec pierwszy prz miskach.
Gnocje nadal przy cycu Edy.
Dulencja pisze:Nikt do nas nie zagląda:(
Paciek ostatnio je renala. Pod warunkiem, że ulepię z niego kulki i ułoże mu je na talerzu, na łóżku i podsunę pod nos.
Dulencja pisze:Kociaste jakoś.
Marysia zaczyna już się toczyć, bo wyżera Gnojcom Kittena. Muszę ją zacząć odchudzać.
Leon zamieszkał w kojcu i jest jako Honorowy Pierwszy Gnojec pierwszy prz miskach.
Gnocje nadal przy cycu Edy.
Dulencja pisze:Małgoś...
Ech... Paciek zdjęty po kroplówce z leżanki, usiłuje za wszystko na nią wrócić, walając się po całej podłodze i odstawiając sceny. Wyniesiony z lecznicy, też wraca jak bumerang. Dziś zanim udało się wrócić do domu, do lecznicy powracaliśmy trzy razy, bo Paciek musiał się upewnić, czy na pewno zamknięta i nie da się sforsować drzwi, a jak za trzecim razem zadzwoniłam i wetka nam otworzyła, to Paciek poleciał na leżankę i musiałam go pół drogi nieść do domu, tak bardzo nie chciał iść.
Lepienie kulek z renala to naprawdę mała fatyga
PearlRain pisze:Dulencja pisze:Małgoś...
Ech... Paciek zdjęty po kroplówce z leżanki, usiłuje za wszystko na nią wrócić, walając się po całej podłodze i odstawiając sceny. Wyniesiony z lecznicy, też wraca jak bumerang. Dziś zanim udało się wrócić do domu, do lecznicy powracaliśmy trzy razy, bo Paciek musiał się upewnić, czy na pewno zamknięta i nie da się sforsować drzwi, a jak za trzecim razem zadzwoniłam i wetka nam otworzyła, to Paciek poleciał na leżankę i musiałam go pół drogi nieść do domu, tak bardzo nie chciał iść.
Lepienie kulek z renala to naprawdę mała fatyga
jest jedno rozwiązaniealbo kanapa na kółkach byś sobie ciągnęła, albo drugie na leżance Paćka wozić
ruru pisze:kciuki Dulencjo cały czas![]()
![]()
![]()
jesteś bardzo dzielna![]()
![]()
A Marysię przyjdę i pacnę
jak będzie wyjadała gnojcom kittenki
kuleczka jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, zuza i 965 gości