Kotomania VI-tak trzymać!!:)Nadia u mnie,ale druga:*

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 12:43 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Obrazek

z buziakami dla całej brygady z Maniaczką - Kasiaczką na czele :P :P :P :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 08, 2010 14:04 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Dzięki Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki Sylwinko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 08, 2010 14:23 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Zaglądamy.

Serdeczne pozdrowienia z deszczowo-słonecznego Poznania przesyłamy.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie sie 08, 2010 18:24 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Dobry wieczór Kasieńko :1luvu: Cały dzień byłam dzisiaj poza domem, dlatego dopiero teraz się melduję. Miłego wieczorku życzę i do jutra :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sie 08, 2010 22:52 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Cameo pisze:... planuje zakup nowego automatu. Padło na BOSCH'a lub BEKO.

Z doświadczeń 3 moich koleżanek - BOSCH się sprawdza. Nawet w ekstremalnych przypadkach (np. pranie namiotów, tudzież innych "zdemolowanych" wakacyjnie rzeczach).

Teraz ja znikam na wakacje. Uściski dla całej ferajny.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie sie 08, 2010 22:55 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Cameo są już takie pralki zbierające kłaczki zwierzęce z ubrań. Patrzyłaś za taka? Ponoć rewelacja :roll:
Ja kupowałam w lutym nową i nie wiedziałam o tym :twisted:
Mój sąsiad naprawiający pralki twierdzi że i tak liczy się na jaki egzemplarz się trafi a nie firma.
Tania może służyć latami a firmówkę równie dobrze możesz naprawiać co chwilę :twisted: I bądź tu mądry :twisted:
Obroty wirowania są ważne. Ja przy tej nowej zastanawiam się czasem czy na pewno prałam bo prawie suche wyjmuję :D

Kropeńko pozdrawiam serdecznie :1luvu: podczytuję systematycznie, z pisaniem gorzej ani czasu ani humoru niet :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sie 09, 2010 5:00 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Dziewuszki-własnie tylko ta pralka,jako jedyna na rynku ma funkcję "pupil"-czyli efektywniejsze oczyszczanie z sierści-Cameo-polecam!!!!To BEKO 25106 PL PT
Obroty do 1000,ale ustawia sie takie jakie się chce.
Elu-tak już jest,że czasem ma się doła i nic się nie chce! :( -przytulam mocno i życzę poprawy nastroju!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ola-udanego wypoczynku życzę!

Kasieńko-Bulbo-ja też teraz mało się udzielam-ciągle brakuje mi czasu! :oops:

Kasieńko-Petko-też pozdrawiamy -u nas też wilgotno i deszczowo,ale co tam!-grzyby lubią taką pogodę! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sie 09, 2010 6:19 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Obrazek Kasiulku i koteczki, Mizianki dla calej ferakny, i milutkiego dnia! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sie 09, 2010 7:37 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Hejka Bożenko!
Dzisiaj troszkę zalatany dzień będzie,bo muszę iść do banku-zanieść przelewy ZUS,potem do księgowej-zanieść miesięczne rozliczenie,potem zakupy w sklepie zoo,potem z Pyniusią do wetek na zdjęcie szwów,a potem zakupy "domowe".
No i oczywiście domowe zajęcia typu sprzątanie,segregacja kolejnej partii ciuchów do wyrzucenia-bo nazbierało sie tego tałatajstwa,a ciągle mi na to brakuje czasu w ciągu roku.Na szczęście pogoda sprzyja takim zajęciom,bo chłodno jest,ale dzisiaj słonko wyjrzało,wiec może nie będzie tak źle :wink:
Miłego dzionka i spokojnej pracy życzę!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 09, 2010 7:42 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: Miłego, spokojnego dnia życzę i pięknego słonka :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sie 09, 2010 7:46 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Dzięki Kasieńko!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 09, 2010 11:49 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Cześć Kasiulka :1luvu:
Powolutku nadrabiam zaległości i doczytuję wieści. Jakże się cieszę, że z Pyniusią ok :1luvu: oby tak już zostało :ok:
Przesyłam głaski dla kociej braci i moc uścisków dla Ciebie ;-)
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pon sie 09, 2010 12:25 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Bry Kasiu. Melduję się po nieobecności. Bardzo ucieszyłam się, że niedobrych wieści niet.

Zazdraszczam Ci tego grzybobrania. Lubię włóczyć się po lesie, jak grzyb wpadnie radość podwójna, czyścić też mogę, ale jeść już zdecydowanie w mniejszych ilościach. Zawsze więc powstaje problem: co zrobić z grzybami :?:

2 tygodnie temu zanabyliśmy nową pralkę kierując się jedynie słuszną radą pewnego serwisanta: najlepsza pralka to ta, która ma najdłuższą gwarancję :mrgreen: I padło na Amicę (5 lat gwarancji).

Za bezproblemowe zdjęcie szwów i załatwienie wszystkich papierowych spraw :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon sie 09, 2010 14:59 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Alunia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -kochanie!-jak miło,że wpadłaś-tak dawno już Cię nie było!!!!!!-jak sie czujesz skarbie???

Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i Ciebie daaawno nie było,aż zastanawiałam sie co sie stało?
Ja przede wszystkim zachęciłam sie funkcją "pupil"-no i ceną bezsprzecznie!
A fachowca od pralek mam piętro wyzej-gbur co prawda straszny,ale co tam-lubić go nie muszę-za to ma bardzo miłą żonę i bardzo dobrze wychowane dzieci-teraz to już dorośli ludzie,ale pamiętam,że zawsze byli tak dobrze ułożeni-teraz to już rzadkość!

Papierkowe sprawy załatwione pozytywnie,szwy też zdjęte,a przy okazji obcięte pazurki :lol:
Mamy tylko przemywać w celu odkażania miejsce cięcia-mam w domu wodny roztwór jodyny,mam wodę utlenioną,mam olejek z dziurawca,ale i kaftan nadal w użyciu,bo choć wetka mówiła,że już można zdjąć-to ja jednak parę dni jeszcze ją pomęczę-bo wiem co było ostatnim razem-rozlizała sobie lekko miejsce cięcia,a ja mam wystarczającą ilość stresów i bez tego!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 09, 2010 16:03 Re: Kotomania VI-tak trzymać!!:)

Czuję się w kratkę. Są dni, ze bardzo dobrze, ale są i takie, ze lepiej nie mówić.
Czas leci jak szalony i minęła juz połowa ciąży :mrgreen:

Dzisiaj sobie leżę w łóżeczku i podczytuję co u Was słuchać. Wieści o Pyni sprowadziły uśmiech na twarz i az sie lepiej poczułam :)

Jakiś pralkowy czas nastał :lol: Właśnie mi tatusiek z Jackiem wniesli automat :lol: Rodzice robią remont łazienki i dostał mi się prawie nowiutki :mrgreen:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

[poprzednia][następna]