kociczka39 pisze:Vega013 czyżbym widziała na kocim forumie forumowiczkę z baby boom?

Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Vega013 czyżbym widziała na kocim forumie forumowiczkę z baby boom?

tosiula pisze:Cześć Ineczko. Mamy spokój. Remont się skończył. Ale trochę nudno
Toril
vega013 pisze:kociczka39 pisze:Vega013 czyżbym widziała na kocim forumie forumowiczkę z baby boom?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:vega013 pisze:kociczka39 pisze:Vega013 czyżbym widziała na kocim forumie forumowiczkę z baby boom?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale dobrze wyczaiłam?
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:vega013 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale dobrze wyczaiłam?
Na pewno - w końcu czuja masz po Mysi
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
ale dobrze wyczaiłam?
Buhaha,jeszcze najlepsze by było jakby była "majówką"![]()
![]()
![]()
Ale ciekawość mnie zżera strrasznie nie ukrywam.Fajnie by było zresztą hehe nawet
A czy mam czajanę po Mysi to się okaże
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Buhaha,jeszcze najlepsze by było jakby była "majówką"![]()
![]()
![]()
Ale ciekawość mnie zżera strrasznie nie ukrywam.Fajnie by było zresztą hehe nawet
A czy mam czajanę po Mysi to się okaże
Napisałam nowy wierszyk. Widziałaś go już, Ciociu?
Inka
kociczka39 pisze:
Jeszcze nie Ty moje Pluszowe Słoneczko,bo tak biegam teraz po kilku forach na raz i wiesz nie zdążyłam jeszcze zobaczyć,ale jak zwykle pewnie cudo nad cudami jest
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Jeszcze nie Ty moje Pluszowe Słoneczko,bo tak biegam teraz po kilku forach na raz i wiesz nie zdążyłam jeszcze zobaczyć,ale jak zwykle pewnie cudo nad cudami jest
To pobiegnij tam, sypko-sypko-jus
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
To pobiegnij tam, sypko-sypko-jus
poleciałam,bo to sypko-sypko-jus mnie pogoniło

MaryLux pisze:Napisałam nowy wierszyk. Widziałaś go już, Ciociu?
Inka
MaryLux pisze:A ja nawet nie marudzę przy pobieraniu krwi. I potem podziwia mnie nawet japoński Doctorro. A na koniec wracam do domu kaksówką i ta kaksówka mi mrrruczy
Kuku
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 14 gości