Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:my tez mamy kablowke od nich odkad istnieja prawie, telefon i net od 2 lat.
Sama nie wiem, ale w moim rejonie bardzo czesto sa od nich awarie![]()
Kur...!![]()
o ja cie pier...!
![]()
![]()
A na cholere ci az taka predkosc?!
![]()
![]()
ja mam 5 na poczatku mielismy 2. W zupelnosci mi te 5 wystarcza!
kanalow nie wiem ile mam, tez moze z 80 a telefon mielismy 24 h na dobe darmo, ale zmienilismy i mamy teraz darmo od 18 w tygodniu i weekendy. Kazdy ma komorke, wiec raczej nie potrzeba nam az tyle darmowek. Poza tym faktycznie nie mam co narzekac na nich, tylko te czeste awarie sa wkur...
Cameo pisze:Zawiodłam się na UPC (pamiętacie że nie miałam internetu...?) otóż, szanowne UPC nie uprzedziło o podniesieniu rachunku (!) to raz, zablokowali modem to dwa, po wpłacie czekaliśmy cztery, cztery dni na odblokowanie modemu (!) bo coś się u nich krótko mówiąc... zepsuło
taizu pisze:Dzień dobry
Ja mam kablówkę/ Internet w Multimedia i niestety też trochę do zarzucenia... A największego kłopotu przysporzył mi zupełnie lokalny technik...
Cameo pisze:Zawiodłam się na UPC (pamiętacie że nie miałam internetu...?) otóż, szanowne UPC nie uprzedziło o podniesieniu rachunku (!) to raz, zablokowali modem to dwa, po wpłacie czekaliśmy cztery, cztery dni na odblokowanie modemu (!) bo coś się u nich krótko mówiąc... zepsuło
trawa11 pisze:Mnie co rusz nachodzą po domu i proponują internet z TP, kiedys mielismy od nich telefon ,ale odkąd dostalismy do zapłacenia rachunek na prawie osiem tysięcy do zapłaty ,to zrezygnowalismy z ich uslug. Rachunek chcieli rozlożyc na raty, ale nie zamierzalismy im ani grosza dac. Na billingu taka suma opiewala na kilka dni rozmów na sex linie. Długo to trwalo , zanim udalo sie to ustalić, ale wynagalo to nie lada zachodu
Okazało sie ,że to ich pracownik czyimś kosztem tak sie zabawiał.
![]()
Multimedii u nas nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 1234 gości