MYSZKA TUZINOWO

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 24, 2010 8:18 Re: MYSZKA TUZINOWO

Hejka Mysie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lip 24, 2010 8:40 Re: MYSZKA TUZINOWO

Kociara82 pisze:my tez mamy kablowke od nich odkad istnieja prawie, telefon i net od 2 lat.
Sama nie wiem, ale w moim rejonie bardzo czesto sa od nich awarie :roll:

Kur...! 8O 8O o ja cie pier...! 8O 8O 8O A na cholere ci az taka predkosc?! 8O 8O 8O ja mam 5 na poczatku mielismy 2. W zupelnosci mi te 5 wystarcza! 8O kanalow nie wiem ile mam, tez moze z 80 a telefon mielismy 24 h na dobe darmo, ale zmienilismy i mamy teraz darmo od 18 w tygodniu i weekendy. Kazdy ma komorke, wiec raczej nie potrzeba nam az tyle darmowek. Poza tym faktycznie nie mam co narzekac na nich, tylko te czeste awarie sa wkur... :evil:

Mnie ta prędkość akurat taka tez nie potrzebna,ale jak za darmo dali :ryk: . ale wiidać róznicę w ściąganiu muzyki i filmu , to szybciutko idzie :lol: . Komórki też mamy ,ale Tz bardzo duzo z teleonu stacjonarnego korzysta, poprostu lubi dlugo gadac :mrgreen: , wiec ta opcja jak najbardziej :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lip 24, 2010 8:42 Re: MYSZKA TUZINOWO

Cameo pisze:Zawiodłam się na UPC (pamiętacie że nie miałam internetu...?) otóż, szanowne UPC nie uprzedziło o podniesieniu rachunku (!) to raz, zablokowali modem to dwa, po wpłacie czekaliśmy cztery, cztery dni na odblokowanie modemu (!) bo coś się u nich krótko mówiąc... zepsuło :(

czyli Opole jeszcze sie nie popsuło :lol:
widać to zalezy od lokalizacji :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 24, 2010 8:44 Re: MYSZKA TUZINOWO

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 24, 2010 8:47 Re: MYSZKA TUZINOWO

Dzień dobry :1luvu:
Ja mam kablówkę/ Internet w Multimedia i niestety też trochę do zarzucenia... A największego kłopotu przysporzył mi zupełnie lokalny technik...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 24, 2010 8:59 Re: MYSZKA TUZINOWO

taizu pisze:Dzień dobry :1luvu:
Ja mam kablówkę/ Internet w Multimedia i niestety też trochę do zarzucenia... A największego kłopotu przysporzył mi zupełnie lokalny technik...

Mnie co rusz nachodzą po domu i proponują internet z TP, kiedys mielismy od nich telefon ,ale odkąd dostalismy do zapłacenia rachunek na prawie osiem tysięcy do zapłaty ,to zrezygnowalismy z ich uslug. Rachunek chcieli rozlożyc na raty, ale nie zamierzalismy im ani grosza dac. Na billingu taka suma opiewala na kilka dni rozmów na sex linie :twisted: . Długo to trwalo , zanim udalo sie to ustalić, ale wynagalo to nie lada zachodu :mrgreen: Okazało sie ,że to ich pracownik czyimś kosztem tak sie zabawiał. :twisted:
Multimedii u nas nie ma :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 24, 2010 13:04 Re: MYSZKA TUZINOWO

Cameo pisze:Zawiodłam się na UPC (pamiętacie że nie miałam internetu...?) otóż, szanowne UPC nie uprzedziło o podniesieniu rachunku (!) to raz, zablokowali modem to dwa, po wpłacie czekaliśmy cztery, cztery dni na odblokowanie modemu (!) bo coś się u nich krótko mówiąc... zepsuło :(

no, powiem ci, ze chamsko z wami postapili. :evil:
nam kiedys, z poczatku jak mielismy czesciej awarie, to powiedzieli, ze u nich jest wszystko ok, ze w takim razie mozliwe, ze u nas modem jest do wymiany (pare miesiecy po zalozeniu neta!!). Powiedzieli, ze sie zjawi u nas ktos od nich i to sprawdzi na miejscu. Do dzis nikt sie nie zjawil...

trawa11 pisze:Mnie co rusz nachodzą po domu i proponują internet z TP, kiedys mielismy od nich telefon ,ale odkąd dostalismy do zapłacenia rachunek na prawie osiem tysięcy do zapłaty ,to zrezygnowalismy z ich uslug. Rachunek chcieli rozlożyc na raty, ale nie zamierzalismy im ani grosza dac. Na billingu taka suma opiewala na kilka dni rozmów na sex linie :twisted: . Długo to trwalo , zanim udalo sie to ustalić, ale wynagalo to nie lada zachodu :mrgreen: Okazało sie ,że to ich pracownik czyimś kosztem tak sie zabawiał. :twisted:
Multimedii u nas nie ma :roll:

o ja pier...!!! 8O 8O Mysmy z tepsy mieli kiedys telefon i tez w kulki lecieli sobie z nami. Fachowo mowiac: mielismy doziemienie-ktos babral sie w skrzynce, ktora byla na koncu mojego bloku i podlaczyl sie do nas. Na szczescie rachunkow zawyzonych nie bylo, sprawdzilismy billingi, ale nieraz nie szlo skorzystac z telefonu. Mimo, ze nikt nie rozmawial, nie korzystal, bo np nikogo w domu nie bylo, to sie do nas dodzwonic nie szlo, bo linia zajeta byla ciagle. A jak sie podnioslo sluchawke u nas, to zamiast sygnalu (jeszcze przed wybraniem numeru) bylo slychac czyjes rozmowy, czyjs telewizor... tak jak sie dzwoni do kogos, odbiera inna osoba i zanim wlasciwa osoba podejdzie do telefonu, ktos zamiast sluchawke polozyc mikrofonem w dol, kladzie ja mikrofonem do gory i slychac wszystko co sie dzieje w domu. Tez zesmy dluuuuuugo nie mogli z tepsa dojsc do porozumienia, bo wmawiali nam, ze to problem z naszym aparatem telefonicznym 8O.
Z reszta neta z tepsy bym nie chciala. Kumpela ma wlasnie neostrade. Lacze ok, szybkie, tanie, stabilne... z "malym" wyjatkiem. Jak wylacza prad to potem, jak przywroca, to musi caly system na nowo instalowac :strach:

A inna znajoma tez miala problemy z upc. Podlaczali kablowke w jej klatce. No i w skrzynce na klatce byl kabel do jej mieszkania. Sek w tym, ze u niej w mieszkaniu nikt nic nie podlaczal, bo w tym czasie nie bylo u niej nikogo! Kabel byl podlaczony tylko na klatce, oni nawet o niczym nie wiedzieli, ze im kablowke zalozyli przez pare miesiecy! A rachunki przychodzily, kazali im placic!! 8O 8O Dopiero po kolejnych kilku miesiacach wyklocania sie z firma, ktos od nich przyzedl i sprawdzil osobiscie, i potwierdzilo sie, ze w mieszkaniu nie ma kabla do kablowki! czyli za co mieli placic? 8O 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lip 24, 2010 13:08 Re: MYSZKA TUZINOWO

buziaczki dla Mysi na miaudoberek :*:*:*:*:*:*

Mysi dzis nie bedzie, jak dobrze pojdzie to dopiero w poniedzialek, bo to jakas powazniejsza awaria chyba. Sylwia mi pisala, ze jakis gosc u nich byl i powiedzial, ze nie jest w stanie usunac problemu, ze do poniedzialku musza czekac 8O :roll: :evil:

Mysia wszystkim ciociom podaje lapke na miaudobry i buziaki przesyla :)
A Piotrus usmiecha sie do ciotek najbardziej zniewalajaco jak tylko potrafi :lol: :wink:

Kociara82

Post » Sob lip 24, 2010 15:00 Re: MYSZKA TUZINOWO

Miaudoberek :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 24, 2010 21:47 Re: MYSZKA TUZINOWO

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 24, 2010 21:48 Re: MYSZKA TUZINOWO

Mysiu, brakuje nam cie tutaj :roll: ech, wstretny net! :evil:

Kociara82

Post » Sob lip 24, 2010 22:14 Re: MYSZKA TUZINOWO

Mysie, czekamy, a tymczasem dobrej nocki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lip 24, 2010 23:30 Re: MYSZKA TUZINOWO

slodkich snow, moj skarbenku :*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Nie lip 25, 2010 7:37 Re: MYSZKA TUZINOWO

Obrazek
Obrazek
Obrazek