Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 20:44 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

No tak. Dużych to trzeba wychowywać, żeby spełniali nasze zachcianki. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto maja 25, 2010 7:04 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Ale dziś w nocy była burza. Grzmiało i błyskało. A my z Dużą stałyśmy sobie w oknie i ogladałyśmy sobie deszcz.
Kochana Duża, dała mi dodatkową porcję chrupek. 8O Niech pada częściej, częściej będą chrupki. :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Wto maja 25, 2010 7:36 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Hej Mru! Duża zareagowała prawidłowo!
Kretki
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 25, 2010 11:55 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Hejka MRU
Ale miałaś fajnie, my do 3:30 nic dodatkowego nie dostajemy :(
O 3:30 jedzonko :D i to jest najfajniejsze
Gromadka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro maja 26, 2010 7:21 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

:P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 26, 2010 11:34 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

bozena640 pisze:Duża o Ciebie dba :D , masz dwie miski i jesteś jedna. Nas jest trójka a mamy cztery miski - musimy z Dużą porozmawiać :evil:
Gromadka

Coo?????? My mamy 3 miseczki a jest nas pięć!!! I w dodatku chrupek w każdej tylko troche na dnie!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 26, 2010 11:36 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Marzenia11 pisze:
bozena640 pisze:Duża o Ciebie dba :D , masz dwie miski i jesteś jedna. Nas jest trójka a mamy cztery miski - musimy z Dużą porozmawiać :evil:
Gromadka

Coo?????? My mamy 3 miseczki a jest nas pięć!!! I w dodatku chrupek w każdej tylko troche na dnie!

Właśnie dostawiłam kolejną miseczkę a do tamtych dosypałam chrupek.. :oops: :oops: :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw maja 27, 2010 7:11 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

:D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw maja 27, 2010 9:04 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Marzenia11 pisze:
Właśnie dostawiłam kolejną miseczkę a do tamtych dosypałam chrupek.. :oops: :oops: :oops:

i że tak powiem mam co sprzątać :evil: Nusia zakopując miseczkę z jednymi chrupkami wysypuje łapą wszystkie z kolejnej :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Czw maja 27, 2010 9:06 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Cześć Mru. Ależ mam ostatnio dużo pracy. Duża się zorientowała, ze źle czyni i postawiła nam jeszcze jedną miseczkę z chrupkami. To teraz mamy szwedzki stół :lol: :lol: :lol: i nawet chodzić nie trzeba dużo, bo miseczki stoją obok siebie. Tylko jednego nie rozumiem, dlaczego te chrupki wychodzą z miski i są na podłodze? 8O 8O Potem muszę sprzątać je z podłogi. Nusia

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 14:22 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Cześć Mru. Co u Ciebie? U nas dzisiaj Święto. Duża chodzi i podspiewuje i czule patrzy na Dużą Barzynkę - to się nazywa Urodziny. A teraz przyniosła torby z różnymi pachnącymi rzeczami i mówi że to dla nas na uroczystość. Co to jest uroczystość?? - Nusia

Marzenia11

Post » Sob maja 29, 2010 14:49 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Cześć Nusia, 8O imprezę macie :?: Ale super. Uroczystość to impreza. U nas co i rusz jest jakaś impreza i przychodzą znajomi Dużych i jest wesoło, bo wszyscy chcą się ze mną bawić i bawią się, wyrywają sobie moją ulubioną myszkę i jest fajnie. Tylko po tych imprezach Duży jakoś dziwnie pachnie. :mrgreen:
A Duża jakaś nie w sosie, znów na mnie krzyczy, że tylko bym jadła i jadła. A ja czułam noskiem, że kupiła wołowinkę. I nie chce mi dać teraz. Mówi, że to na kolacje. Tak długo mam czekać :?: :|

Mruśkowo

Post » Sob maja 29, 2010 14:59 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita swoich fanów. ;-)

Mruśkowo pisze::ryk: Wielki MRu zajęta piłeczką. :lol:
A ja po cichu wstawiam jej foty. Jak była jeszcze małą puchatą kuleczką. :1luvu:

Obrazek

Obrazek CZY TE OCZY MOGĄ KŁAMAĆ? :ryk:

Obrazek

prawdziwa z niej modelka :1luvu:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob maja 29, 2010 15:01 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

Mruśkowo pisze:A Duża jakaś nie w sosie, znów na mnie krzyczy, że tylko bym jadła i jadła. A ja czułam noskiem, że kupiła wołowinkę. I nie chce mi dać teraz. Mówi, że to na kolacje. Tak długo mam czekać :?: :|

Cześć Mru, ja mam taki sposób na Dużą, jak mi nie chce dać jeść to co ja chcę. Siadam przed Dużą patrzę jej prosto w oczy i przełykam ślinę - to zawsze u mnie działa, spróbuj
Gabi
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 29, 2010 15:27 Re: Mruśkowo, Wielkie MRU wita, new foto str. 4 :D

bozena640 pisze:
Mruśkowo pisze:A Duża jakaś nie w sosie, znów na mnie krzyczy, że tylko bym jadła i jadła. A ja czułam noskiem, że kupiła wołowinkę. I nie chce mi dać teraz. Mówi, że to na kolacje. Tak długo mam czekać :?: :|

Cześć Mru, ja mam taki sposób na Dużą, jak mi nie chce dać jeść to co ja chcę. Siadam przed Dużą patrzę jej prosto w oczy i przełykam ślinę - to zawsze u mnie działa, spróbuj
Gabi

Gabi, postąpiłam zgodnie z Twoją radą. Dołożyłam jeszcze głęboki spojrzenie w oczy. I dostałam...ale kabanosa. 8O
Duża mi nie chce dać woła. :evil:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]