Pepe: uwielbiam cieki wodne; fascynuje mnie zmywanie naczyń i kąpiele; lubię się zamoczyć hihi Fionka: a ja też ja też!! pańcia ma teraz dwie ciekawskie mordki przy sobie przy zmywaniu naczyń!!
Eeeee Pańcia właśnie się dowiedziała, że z powodu powodzi nigdzie nie jedzie... A myśmy tak liczyły na wolną chatę (a przynajmniej jej pokój). ciocie nici z imprezy!!! Łeeee
buuu, a moja Szantka vel Fifi miała nadzieję, że pozna osobiście koleżankę Fionkę , a tu takie buty , oj ta Pancia , futra kupta jej ponton i niech płynie pozdrówka
Pepe:imprezy co prawda nie było, ale za to dobrze się z Pańcią spało do szóstej i pyszne jedzonko było na śniadanie Fio: a Pańcia nie posprzątała jeszcze miezkania, więc jak się hula w tej dżungli że hej!! w to mi graj!!
Fionka lubi buszować a szczególnie pomagać przy myciu podłogi Zawsze pierwsza byłą i pilnowała czy dobrze woda wytarta, sciera wykręcona i takie tam...Lubiła też bawić sie chrupkami do jedzenia.
To prawda i Fioneczka lubi też bardzo asystować przy wymianie żwirku; za to pepcia ma niezdrową sympatię do zapachu Domestosa. muszę zamykać drzwi łazienki po umyciu wanny bo jeszcze gotowa się w tym wytarzać...