Szarotka o kocim spojrzeniu i Gosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 03, 2010 16:59 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

Wszystkie edycje postów, zrobione przeze mnie dzisiaj, wynikają z prób opanowania sytuacji - banerki rozmnożyły mi się razy dwa... :( Jeden przykład zostawiam na jakiś czas powyżej. Mnożenie cudowne nie było. To raczej efekt mojego braku znajomości forumowych podstaw.

kianit

Od: Pon paź 12, 2009 17:14

Post » Sob kwi 03, 2010 22:05 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

ćwiczenia czynią mistrza :wink: wraz z częstszym bywaniem na forum przyjdzie i opanowanie podstaw i zawiłości
z doświadczenia wiem, że pudełka kartonowe to hit nad hity
im w pudełku mniej miejsca i ciaśniej tym lepiej :twisted:

życzymy wszystkim spokojnych świąt
o to żeby były wesołe postarają się futerka :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon kwi 05, 2010 2:51 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

kianit pisze:Internet powrócił. Już jestem.
Muac :1luvu: :1luvu: :1luvu: Po prostu zrobiłaś dziewczynce portfolio :ryk:

do uslug, cala przyjemnosc po mojej stronie :1luvu: :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon kwi 05, 2010 7:14 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

Muac, ja już wcześniej miałam okazję przekonać się,co można zrobić ze zdjęciami.Szacunek wielki,naprawdę.
A niunia jest taka śliczna! Niedawno miałam dymniaczkę Baby,teraz to ulubienica rodziny w nowym domku, dorosły facet nosi ją na rękach i mówi "moja perełko".Nie da się inaczej,zapewniam.Dymniaczki to takie miłe kluseczki.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 05, 2010 7:31 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

a ja już wcześniej przekonałam się jak dobry musi być fotograf żeby zrobił zdjęcie posiadaczowi ogona a nie powietrzu za nim :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto kwi 06, 2010 15:49 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu. Czy wypatrzy sobie dom?

Zaobserwowałyśmy, ze Szarotka chrapie...
Nie jest jasne, czy chrapała wcześniej, bo w toku ratowania zwierzaczka to akurat nam umknęło. Dziś byłyśmy z małą u weta w tej sprawie. Jest też diagnoza, ale nie do końca jasna.
Może być to skutek powikłań po chorobie, jaką przeszła Szarotka, ale może też wynikać z wadliwej budowy dróg oddechowych kotki. :cry:
Mimo chrapania kotka jest aktywna i pogodna.
Póki co leczymy i uodparniamy, licząc na to, że z Szarotki nie zrobi się na stałe Chrapka...

Czy ktoś spotkał się już z takim problemem? Bardzo proszę o podzielenie się doświadczeniami.

kianit

Post » Wto kwi 06, 2010 19:22 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

halo, halo, Kia - nieśmiało się przypominam, że pisałam do Ciebie pewuszkę w sprawie Szarotki... :)
KotkaWodna

Post » Wto kwi 06, 2010 21:43 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

Już odpisałam. :oops: Bardzo przepraszam. Przygnębiło mnie jakoś to chrapanie...

kianit

Post » Wto kwi 06, 2010 21:57 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

już przeczytałam :)
nic się nie stało, a ja mam nadzieję, że z Kicieńką wszystko będzie ok.
Mój Ponocek świszcze czasem nochalem, myślę sobie, że może to być pozostałość po dzieciństwie na ulicy i kocim katarze, trzymam kciuki u rąk i u nóg za Szarotkę : )
KotkaWodna

Post » Śro kwi 07, 2010 8:41 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

Trzymamy kciuki za maleńką,żeby było wszystko ok!
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Śro kwi 07, 2010 8:53 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

ja się przymierzam do Panienki Szarotki : )
i do Damy Polatuszki ;) - Los pokaże, która będzie wolała u mnie zamieszkać ; )
KotkaWodna

Post » Śro kwi 07, 2010 9:47 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

felisaquatica pisze:ja się przymierzam do Panienki Szarotki : )
i do Damy Polatuszki ;) - Los pokaże, która będzie wolała u mnie zamieszkać ; )

Ja też myślę o adopcji małej,także jesteśmy już dwie.A jaka jest ta druga kotka,pytam tylko z ciekawości,bo jeśli mam zaadoptować kotkę to tylko Szarotke!:)

anusia27

Post » Śro kwi 07, 2010 9:50 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

kianit pisze:Już odpisałam. :oops: Bardzo przepraszam. Przygnębiło mnie jakoś to chrapanie...

Mnie też:(ale mamy nadzieję,że to nic poważnego,może inny wet wiedział by więcej...Z nimi to też różnie bywa...

anusia27

Post » Śro kwi 07, 2010 15:11 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

anusia27 pisze:A jaka jest ta druga kotka,pytam tylko z ciekawości,bo jeśli mam zaadoptować kotkę to tylko Szarotke!:)

Panna Polinda Okocim Spojrzeniu ;)
też zabanerowana tu i tam.
Mam dylemat, bo te oczyska obu Pań mi się śnią ; )
KotkaWodna

Post » Śro kwi 07, 2010 16:52 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

Jutro idziemy do innego weta. Może przesadzam, ale chcę się upewnić.
Oczyska Szarotki rzeczywiście piękne... A może jest też ktoś, kto bywa zachwycony chrapaniem? :?

kianit

[poprzednia][następna]