Nadal czekamy na ciachnięcie, najwcześniejszy termin w sobotę to 5 marzec,
jak Marek wróci wcześniej z delegacji to może uda się ciachnąć w tygodniu.
Dziś byliśmy na przeglądzie obu kociaków, Oba zdrowe tylko Limonka ma drobną
nietolerancje pokarmową, , no i jest za chuda, ma duży apetyt, ale wymiotuje po mokrych rzeczach.
Nie zawsze, no ale ... można dawać, ale w małych ilościach i tylko to, co ją nie "naciąga".
Po sterylizacji oboje idą na odrobaczenie, a potem szczepienie

Na dodatek pokłóciłam się z siostrą, krew mnie zalała jak usłyszałam stek bzdur...
Bo jej wet powiedział że kot nie może dostawać mięsa z porcji, bo za tłuste, bo skóry szkodzą...
bla bla bla... że powinny puszki. Albo to że jak kot od malego jadl kite kata to nie powinno się
go przestawiać W OGÓLE NA MIĘSO I LEPSZE RZECZY .... a właśnie że moje koty to uwielbiają,
dostają na zmianę z innym mięskiem. Mówi że jej kotka od 6 lat nie chorowała, a boki to ma zapadnięte
mimo że je te kite katy i wishasy ( nie wiem nawet jak to się pisze) i karmę suchą za 2 zł ;/
A nawet wybredna limonka jak widzi taką tłustą skórkę to aż krzyczy żeby jej dać.
Zresztą w diecie BARF jest przepis z całą zmieloną porcją rosołową, łącznie z chrząstkami i małymi kostkami.
Ja już sił nawet nie mam z nimi rozmawiać, jak jej poleciłam puszeczkę za ANIMONDy CARNY to powiedziala
mi tylko tyle że nie ma kasy żeby jej kupić małą puszkę za 4 zł.
A zmieniając temat, mam filmik z moimi szczęśliwymi dobrze karmionymi kotkami
Musze powiedzieć (pochwalić się hehe ) że chyba lepiej trafić nie mogły

- Zabawek stos,
- drapak pod sufit,
- miski pełne różności

- pieszczot do woli, bo pani cały czas w domu

- a legowisk i poduszek to na każdym kroku

- czasem spacerki z panią

- No i w razie choroby lekarz gwarantowany.
Czego kotom potrzeba więcej ?
Zapraszamy do obejrzenia filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=isG4_HxluVw