Jewdokia-cudna szylkretka-Warszawa - w DS - ODESZŁA [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 16:02 Re: Jewdokia-cudna szylkretka-Warszawa - bardzo pilnie DS!!!

DorotaKr pisze:COŚ DRGNĘŁO W DOBRYM KIERUNKU :) , MOJE KOTY TROCHĘ SIĘ WYCISZYŁY I OD DWÓCH DNI NIE MA AGRESJI, JEWDOKIA BUCZY NA NICH I SYCZY, A ONE JAKBY TEGO NIE DOSTRZEGAŁY :D ,
PO NARADZIE RODZINNEJ ZDECYDOWALIŚMY ŻE JEWDOKIA ZOSTAJE Z NAMI, TYLE JUŻ PRZESZŁA BIDULKA. JEST TO KOT Z CHARAKTEREM :twisted: U NAS BĘDZIE NAZYWAĆ SIĘ ZOSIA :1luvu:

No nie możliwe!! Ale się cieszę, że wszystko zaczyna się układać!! :ok: :ok:
Malutkimi kroczkami dojedzie do porozumienia między futerkami!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt cze 18, 2010 10:29 Re: Jewdokia-cudna szylkretka-Warszawa - bardzo pilnie DS!!!

minęło już trochę czasu jak Jewdokia ( daliśmy jej na imię Zosia) jest u mnie. Niestety koty domowe jej nie polubiły, ledwo ją tolerują, szkoda :( . Zosia jest chora ma zapalenie pęcherza moczowego - oczywiscie dostaje antybiotyk i jej nerki nie funkcjonują tak jak trzeba - jeździmy na kroplówki :(
Zosia mieszka sobie w kuchni, boi się przyjść do pokoju. bo chłopaki od razu ją wyganiają, ale ja mam wrażenie że ona w tej kuchni czuje się dobrze, śpi sobie na krześle z dużą poduszką, albo na stole :wink: , ma duże okratowane okno gdzie często sobie wygląda i duży parapet.
Zosia jest słodką kotką i bardzo ją pokochałam, ale charakterek ma diabelski :twisted: , jest przeurocza, dużo gada i przeklina czasami :1luvu: . Nie lubi brania na ręce i zbytniego spoufalania, ale nie wiadomo co przeżyła. Czasami barankuje :1luvu:

DorotaKr

Od: Wto mar 27, 2007 17:54

Post » Wto lip 16, 2013 19:36 JEWDOKIA A U MNIE ZOSIA

Jewdokia a u mnie Zosia - dziś rano odeszła, tak mi smutno :cry: :cry: :cry: :cry: taka pustka, a przecież w domu są jeszcze dwa koty i nie dają rozmyślać zbyt długo.
ZOSIU ZAWSZE BĘDZIESZ W MOIM SERCU :cry: PRZYTULAM MOCNO KOCHAM CIEBIE I NIGDY NIE NIE ZAPOMNĘ :cry: :cry: :cry:

DorotaKr

Od: Wto mar 27, 2007 17:54

Post » Pt wrz 13, 2013 11:23 Re: Jewdokia-cudna szylkretka-Warszawa - w DS - ODESZŁA [']

rzadko już tu zaglądam

pamiętam jak ogłaszałam Jewdokię - piękna kotka

najważniejsze, że miała kochany dom

pozdrawiam serdecznie AniaC
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

[poprzednia]