co prawda na 4 str ale jesteśmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:witamy się
co prawda na 4 str ale jesteśmy
solangelica pisze:Bardzo mi milo ze krakusik dotarlas do nasDzieki za glosy - podobno nieplanowane dzieci sa najzdolniejsze - z kotami jest chyba podobnie
![]()
Rustie pisze:solangelica pisze:Bardzo mi milo ze krakusik dotarlas do nasDzieki za glosy - podobno nieplanowane dzieci sa najzdolniejsze - z kotami jest chyba podobnie
![]()
No właśnie! Ja na przykład jestem bardzo zdolna
Zagłosowane sprawiedliwie i po równo, bo jak tu wybierać![]()
kussad pisze:Też głosowałam n Wszystkich![]()
Pytałam na wątku Natalki ale coś organizujecie i nikt nie zauważył pytania...więc przenoszę się tutaj..
Czy w Myślenicach jest więcej lecznic? - właśnie tam przebywa znaleziony przez Rudzię-Biankę Zenek czyli kocurek , którego widzicie w moim podpisie ...
kussad pisze:Też głosowałam n Wszystkich![]()
Pytałam na wątku Natalki ale coś organizujecie i nikt nie zauważył pytania...więc przenoszę się tutaj..
Czy w Myślenicach jest więcej lecznic? - właśnie tam przebywa znaleziony przez Rudzię-Biankę Zenek czyli kocurek , którego widzicie w moim podpisie ...
koko_ pisze:Witam i zaznaczam wątek, chętnie będę podczytywałaPozdrawiam
babajaga pisze:Sola, ja sie urodziłam i wychowałamw Bytomiu. Moi kochani rodzice wciąż tam mieszkają, ja, za robotą przeniosłam się do zagłębia i obco mi tutaj. Mam do Bytomia potworny sentyment, kocham to miasto taką bolesną miłością jaką sie darzy matkę alkoholiczkę, serce mi pęka mnie kiedy widzę jak się stacza, czuję fizyczny ucisk w piersi kiedy na to miasto patrzę i mam jeża w gardle. A ślązacy, ci prawdziwi, ech..... co tu byda dużo godać, złote serca majom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1244 gości