kotka doroty pisze:No i natrzaskały kolejną stroniczkę![]()
Dzień dobry dziewczynki!Jestem,przyszedłam i póki co zamierzam tu pobyć
o , jak miło

a co dobrego ze sobą przynioslas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:No i natrzaskały kolejną stroniczkę![]()
Dzień dobry dziewczynki!Jestem,przyszedłam i póki co zamierzam tu pobyć
kotka doroty pisze:Jaaaa????To u Was są same dobre rzeczy!!Ja na obiadek miałam bardzo dobrą zupkę ogórkową,mamunia gotowała,pyyyyyysznooości normalnie
kotka doroty pisze:Jaaaa????To u Was są same dobre rzeczy!!Ja na obiadek miałam bardzo dobrą zupkę ogórkową,mamunia gotowała,pyyyyyysznooości normalnie
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Jaaaa????To u Was są same dobre rzeczy!!Ja na obiadek miałam bardzo dobrą zupkę ogórkową,mamunia gotowała,pyyyyyysznooości normalnie
zostawiłaś trochę dla nas![]()
Shoo pisze:U nas był ryż z duszonymi jabłkami i cynamonem - de facto, od paru dni gości on na talerzach, bo nasza jabłoń miała wysyp owoców w tym roku i trzeba coś z nimi w końcu zrobić.
Już nie mogę na to patrzeć
trawa11 pisze:skąd ja to znam![]()
![]()
![]()
![]()
Ja od taty 1 listopada przywiozłam z pół tony jablek i mamy pzrymusowe żarcie jablkowe, ryz zjablkami , placuszki jabłkowe , ciasto z jabłkami , kompocik jabłkowy i tak w kółko![]()
![]()
![]()
![]()
Shoo pisze:U nas był ryż z duszonymi jabłkami i cynamonem - de facto, od paru dni gości on na talerzach, bo nasza jabłoń miała wysyp owoców w tym roku i trzeba coś z nimi w końcu zrobić.
Już nie mogę na to patrzeć
Shoo pisze:trawa11 pisze:skąd ja to znam![]()
![]()
![]()
![]()
Ja od taty 1 listopada przywiozłam z pół tony jablek i mamy pzrymusowe żarcie jablkowe, ryz zjablkami , placuszki jabłkowe , ciasto z jabłkami , kompocik jabłkowy i tak w kółko![]()
![]()
![]()
![]()
Jak nic będę mieć jabłkowstręt!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51, puszatek i 358 gości