nie wiem, jak to jest u kotów, ale u ludzi głównym winnym jest zawsze listonosz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Mośka - masz takie przyspieszenie, że chyba następny odcinek "Plaskatych-Pancernych" musisz szykować.
Femka pisze:no to chyba mamuśka wmówiła rudaskowi ojcostwo
nie wiem, jak to jest u kotów, ale u ludzi głównym winnym jest zawsze listonosz
moś pisze:Marcelibu pisze:Mośka - masz takie przyspieszenie, że chyba następny odcinek "Plaskatych-Pancernych" musisz szykować.
ja mam? wy macie, byście w spokoju zostawily..niewyspana
ja bym się powstrzymała od dalszego pisania, bo 6000 ładnie wyglądaMarcelibu pisze:...zabacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Mośka - masz takie przyspieszenie, że chyba następny odcinek "Plaskatych-Pancernych" musisz szykować.
Nie pyskuj...Uważaj i zobacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
)
Femka pisze:ja bym się powstrzymała od dalszego pisania, bo 6000 ładnie wyglądaMarcelibu pisze:...zabacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
Femka pisze:ja bym się powstrzymała od dalszego pisania, bo 6000 ładnie wyglądaMarcelibu pisze:...zabacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:
Nie pyskuj...Uważaj i zobacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
)
etam, to nie 666
Marcelibu pisze:Trzy "6" w dacie urodzenia mam. Czwarta jest odwrócona, bo "9". Prawie mi się udało.
moś pisze:Femka pisze:ja bym się powstrzymała od dalszego pisania, bo 6000 ładnie wyglądaMarcelibu pisze:...zabacz, jaki mam numerek! (ilość postów!
Femka ozloce cie za to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 15 gości