Moderator: Estraven
Nelly pisze:annette88 pisze:Nellusiu, czy Ty wiesz, że ja nie wiem, jakie Ty masz imię
Jak siostra Balladyny.
shira3 pisze:Ładnie. Kiedyś miałam przyjaciółkę o tym imieniu
Tyzma pisze:Nelly pisze:annette88 pisze:Nellusiu, czy Ty wiesz, że ja nie wiem, jakie Ty masz imię
Jak siostra Balladyny.
przynajmniej to ta dobra siostra
moś pisze::lol: Nelly, sliczne masz imie, na prawde..ja w biegu na obiad
moś pisze::lol: Biedny, :
moś pisze::a pierogow domowych to ja w zyciu nie zrobilam:
moś pisze::dzisiaj mamy lecho tez gotowe tylko ugotowac i podac, zaraz bedzie..juz pachnie
Ja kiedyś w jednym barze, w którym kupuję świetne ruskie na wynos widziałam, jak babka miała ze sobią garnek do którego jej pakowali, żeby wyglądało na zrobione w domutrawa11 pisze:ojejku, ja dzisiaj kupne golabki mialam, mąż oczywiscie niezbyt zadowolony
, ale jakos ani okruszka nie zostawił
Tyzma pisze:Nelly pisze:annette88 pisze:Nellusiu, czy Ty wiesz, że ja nie wiem, jakie Ty masz imię
Jak siostra Balladyny.
przynajmniej to ta dobra siostra
Nelly pisze:moś pisze::lol: Nelly, sliczne masz imie, na prawde..ja w biegu na obiad
Dziękuję. A ja dziś na obiad mam Gorący kubek i pierogi z mięsem z Biedronki![]()
A ile biedronekkalair pisze:Nelly pisze:moś pisze::lol: Nelly, sliczne masz imie, na prawde..ja w biegu na obiad
Dziękuję. A ja dziś na obiad mam Gorący kubek i pierogi z mięsem z Biedronki :mrgreen:
One są bardzo dobre Nelly. Często je jemy.
shira3 pisze:A ile biedronekkalair pisze:Nelly pisze:Dziękuję. A ja dziś na obiad mam Gorący kubek i pierogi z mięsem z Biedronki :mrgreen:
One są bardzo dobre Nelly. Często je jemy.idzie na taką paczkę pierogów...
annette88 pisze:ja lubilam te pyzy z miesem z biedronki.. a nie jadlam juz od liceum chyba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, maeria89, pibon i 927 gości