Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 14:11 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Do utrzymania małej i badań się dołożę,
tylko niech ktoś ją weźmie
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro paź 14, 2009 14:21 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Biedna kicia. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro paź 14, 2009 14:25 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

namiary na osoby opiekujace sie odplatnie zwierzakami
http://petsitter.pl/szukasz_opiekuna.php

plz poszukajcie kogos kto sie podejmie i dowiedzcie sie za ile, przynajmniej na jakis czas bedzie miala szanse dojsc do siebie....

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro paź 14, 2009 14:27 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Właśnie dostawiałam wiadomość, że kotka Beatka u Bulby nie potrzebuje wsparcia. Więc mogę pomóc finansowo DT Czarnej.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro paź 14, 2009 14:40 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Dzięki za odzew! :1luvu:

Co do lecznicy/hoteliku to najtańszy we Wrocku kosztuje 10zł za dobę bez wyżywienia i 15 zł za dobę z wyżywieniem. Osobiście nie widziałam tego hoteliku/lecznicy więc nie wiem jakie tam są warunki.

Szczerze powiem że najlepszy byłby DT, przynajmniej na jakiś czas, puki nie zwolni się miejsce w "naszych" stałych DT.
Kotka nie może po wyciągnięciu wrócić do schronu... :roll:

Ja z niecierpliwością czekam na wieści od Siasi - wiem że są niewielkie szanse ale są jakiekolwiek!
Może w międzyczasie odezwie się też jakiś DT, który przygarnie Czarną... :roll:

Dziękuję za deklaracje wsparcie domku/hoteliku. :1luvu:
Ja osobiście na najbliższy tydzień jestem spłukana i jadę na oparach ale po 20-tym coś wyskrobię ze skarbonki.

Proszę o podrzucanie - to jest teraz najważniejsze. Tylko tak domek jest w stanie wypatrzeć Czarną. Wrzucę jeszcze to ogłoszenie na Kocim Życiu, AFNie i Dogo.

I tylko modlę się żeby udało się ją stamtąd wyciągnąć jeśli znajdzie się domek... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 14, 2009 14:43 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Śliczna kicia.
Wygląda jak mój kochany Pumiaczek...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro paź 14, 2009 14:48 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Gibutkowa, 150zeta na 10 dni moge wysylac asap. zadzwon plz lub napisz, komorka poszla na emaila, ja do soboty nie zrobie przelewu bo wlasnie wychodze "z pracowego" i nie bedzie mnie moze do soboty, ale skontaktuje sie z kumplem wysle ci te 30 zet na pierwsze dwa dni jako moja pozyczke:)
IMHO lepsze niz schronisko, nawet na bardzo tymczasowo i awaryjnie, wiec jak masz mozliwosc zabrania jej i na hotel dzis/jutro to lepsze niz czekac?

BTW jakies leki dla niej macie?

Poker71

Post » Śro paź 14, 2009 14:50 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

przy okazji, na petsitterze bywaja osoby ktore sie kotami w domu opiekuja wiec to jak DA tylko ze kasa, ja mam taka w gdyni, wiec moze idzie wyszperac cos dobrego dla Czarnej?

Poker71

Post » Śro paź 14, 2009 14:50 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Podrzucę z całego serca!
Gosiara

Post » Śro paź 14, 2009 14:58 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Też się dorzuce do skarbonki Czarnej-może nazwijmy Ją Czarka?-niech to imie zaczaruje los???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 14, 2009 15:01 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Dziewczyny... jesteście kochane :1luvu:

Poker - masz PW.

Myślę że Czrka to świetny pomysł Kasiu! :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 14, 2009 15:07 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Niech to imie przyniesie jej szczeście!
Czarusiu-wytrzymaj!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 14, 2009 15:12 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Wkleiłam banerek Czarusi-im więcej osób ja zobaczy,tym większa szansa na domek,na życie!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 14, 2009 15:15 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Co się człowiek naczyta dobrych wiadomości (Puchatek,Beatka) to zaraz obuchem w łeb dla równowagi, biedna kicia, deklaruję 200 zł na potrzeby, tyko proszę Gibutkową na pw o info. gdzie,co i jak i zaraz wyślę.
:ok: za maleńką, smutną biedę.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro paź 14, 2009 15:17 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Biedaczka, ona najbardziej potrzebuje domu :( pieniążki są, ale dobrych łapek nie ma :( :( :( :( :( :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

[poprzednia][następna]