A u nas na Górkach. Mamy nowy salon na Jarzębinowej. Od progu mnie pani fryzjerka ujęła za serce bo jest moich gabarytów tyle, że włosy ma czarne. Dziarska dzieczyna, rachu ciachu i po strachu. A na kolor sama się uparłam, choć ona przekonana nie była. Następnym razem jej posłucham.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
ja sie słucham fyryzjera jak mi nowy kolor doradza i źle na tym nie wychodze choć na pewne pomysły si.ę nie zgodziłam ależ ty masz błekitne oczy babojago
Błękitne? Zawsze mi sie wydawało, że szare. A z fryzjerami to niełatwo jest. Poprzedni apani lepiej farbowała niż strzygła, ta strzyże super ale z farbą posżło cos nie tak. Ech, jak nie urok to przemarsz wojsk.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Ale się uparły, błękitne i błękitne. Niech wam będzie. Po prawdzie zalezy co wciagnę na grzbiet, serio, oczy mi zmieniaja kolor od szarych do prawie granatowych Moja matk apo kolorze oczu wie kiedy będę chora. A teraz mam czerwone od kataru