Ancymon to już 4 lata!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 21, 2009 20:28 Re: Bury Książę i ja niegodna

Zaoszczędzisz na peelingu :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon wrz 21, 2009 20:37 Re: Bury Książę i ja niegodna

MarciaMuuu pisze:Zaoszczędzisz na peelingu :mrgreen:

Też tak pomyślałam, ale peelingiarka jest ekhm popsuta. I uwaga będzie drastyczny opis. Chciałam dać mu buziaka... no i zostałam oduczona raz na zawsze... (ostrzegam jeszcze raz opis jest drastyczny i obrzydliwy) zanim zdążyłam dać buziaka Ksiażątko zainteresowane zaczęło wąchać mi usta, to całkiem normalne... ale polizanie ich to już ochyda, to znaczy górnej wargi... zapewniam to bolało zdecydowanie bardziej niż polizanie nosa. Ratunku! aaa i jest super rzecz, otwarta butelka z gazowaną wodą, ale czad.

I ja wiem, że On jest zdrowy ale coś mu oczko zaczęło łzawić, strasznie się boję że jakaś choroba się przyplątała, albo że coś no jest... jaka ja głupia jestem i jak bardzo boli mnie nos i kawałek górnej wargi.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon wrz 21, 2009 22:40 Re: Bury Książę i ja niegodna

Moja dzika dzicz lize mnie po pysku regularnie;) mam darmowe peelingowanie:) Malati dzis boli ale to kwestia przyzywczajenia:) :mrgreen: Lulu jeszcze bardzo pieknie pachnie z paszczy:) cudo doslownie:) :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon wrz 21, 2009 23:06 Re: Bury Książę i ja niegodna

Aga czyli to nie mija?

Może to taki objaw miłości? Oprócz tego odkryłam obsesję Burowości... lubi podgryzać palce u rąk, bardzo delikatnie, naprzemiennie z ich lizaniem, bardzo niedelikatnie. Ale tylko jak się Go drapie od strony brzucha, od strony plecków jest ok. W sumie peeling moim dłoniom się przyda.

Malati

Post » Pon wrz 21, 2009 23:09 Re: Bury Książę i ja niegodna

Lulu ma manie lizania i ciamkania twarzy a Biszkopt lize mi stopy i obgryza z namaszczeniem paznokcie u rak. Troche pogryzie a potem polize. Cudnie :mrgreen: :mrgreen: Ja mysle ze to dowod poddania i wiellkiej kielkujacej milosci miedzy Wami.

:ok: :ok: Ja w kazdym razie uwielbiam:))))
Obrazek

aga9955

Post » Pon wrz 21, 2009 23:11 Re: Bury Książę i ja niegodna

nie mija Malati:) i cale szczescie :) :1luvu: :1luvu: ciesze sie ze u Was dobrze.
Obrazek

aga9955

Post » Wto wrz 22, 2009 7:19 Re: Bury Książę i ja niegodna

Poranne całuski w bury nosek Księciunia 8) i rozespane mrrruuu od GryZeldy :wink:

Oczko łzawi nadal :?: :roll:
Ostatnio edytowano Wto wrz 22, 2009 7:25 przez Myszeńk@, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto wrz 22, 2009 7:23 Re: Bury Książę i ja niegodna

Cze, Wasza (G)Burowatość :D jak tam ślepię Twoje, Panie? łzawi?

mnie polizał Eustachiusz, też w nos... ma jeszcze bardziej ostry ozorek niż dorosłe... chyba zagęszczenie tych dziudźków jest większe, one same mniejsze, przez co bardziej ostre... i jeszcze wsadził mi ten ozór do dziurki w nosie, jak spałam :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 22, 2009 7:26 Re: Bury Książę i ja niegodna

:lol:

A to już wiem, gdzie tkwi sekret urody agi :lol:

A Mijce ostatnio łzawiło, ale czystymi łezkami i samo przeszło. Wycierałam wacikiem z przegotowaną wodą lub płynem od moich soczewek :) .

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto wrz 22, 2009 7:50 Re: Bury Książę i ja niegodna

Nic a nic sie nie znacie ;) takie wylizywanie to super sprawa no moze poza wsadzaniem jezyka w usta i w ucho :roll:

Malati jak chcesz wylizywaczke profesjonalna to Oci jest do wziecia :lol:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto wrz 22, 2009 8:21 Re: Bury Książę i ja niegodna

8O

Ja w ogóle nie chcę wylizywarki.

Oczko ja nawet do końca nie jestem pewna czy łzawiło, to znaczy łzawiło bardzo słabo, takie no wilgotne w kąciku było, ale jak ktoś ma czarne jak smoła kąciki i reszte jaśniejszą to trudno cokolwiek wypatrzeć. To znaczy na pewno było troszkę mokre, a rano to nie miałam sił się przyglądać :oops:
Ogólnie z Księcia (nie mogę tak pisać, bo widzę dupkę wystającą z torebki i od razu cała księciowatość umiera) zrobił się straszny żarłok. Dzisiaj popisów muzycznych był ciąg dalszy, a po jedzeniu okazało się, że zbyt słabo nałożyłam zatyczkę i kocio się posiliło. I tak już tam dużo jedzenia nie było. Użycia klamki ciąg dalszy obserwacji dzisiaj był, leżenie na środku oczywiście też praktykowane wielce.

Malati

Post » Wto wrz 22, 2009 8:26 Re: Bury Książę i ja niegodna

Witaj,
Tak pięknie piszesz a głównego bohatera obejrzeć nie pozwalasz :wink:
Ten fotosik z pierwszej strony nie otwiera mi sie a wnioskuję, że Księciunio mósi być niezwykłej urody - podziel się radością z innymi :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 22, 2009 8:30 Re: Bury Książę i ja niegodna

AYO niestety nie mam zdjęć bo mi się kabelek od telefonu popsuł. Tufcio ma zdjęcia z pociągu ale jej się chyba nie doprosimy o zdjęcia :cry:

Tutaj te zdjęcia z fotosika przerzucone na picasse: http://picasaweb.google.pl/cisza.miasta/BuryKsiaze# ale nie oddają urody lemura.

Malati

Post » Wto wrz 22, 2009 8:36 Re: Bury Książę i ja niegodna

Dzięki :wink:

Jest Bossski :1luvu: , ma takie paski na mordce jak prawdziwy tygrys :1luvu:
No - to nie jest byle kto :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 22, 2009 9:09 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati pisze:AYO niestety nie mam zdjęć bo mi się kabelek od telefonu popsuł. Tufcio ma zdjęcia z pociągu ale jej się chyba nie doprosimy o zdjęcia :cry:

Tutaj te zdjęcia z fotosika przerzucone na picasse: http://picasaweb.google.pl/cisza.miasta/BuryKsiaze# ale nie oddają urody lemura.

Czuję się wywołana do odpowiedzi przez zdradziecką maupę :evil:
Jej odmawia współpracy kabel od telefonu, a mnie laptop, na którym miałam zainstalowany program do zgrywania zdjęć z komórki. Jeśli ktoś ma możliwość zgrywania zdjęć ze swojego telefonu, chętnie prześlę zdjęcia mms'em... 8)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

[poprzednia][następna]