Mir doświadczony życiowo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Inusiu, Twoje wierszyki są śliczne i na pewno będą pojawiać się na naszym blogu. Moja Duża jak patrzy na zdjęcia Mru, albo czyta o nim to też ma ciągle spocone oczy...
Łatek
maciejowa pisze:A może chciałabyś pisać bloga ze mną? Duża myśli nad takim, gdzie możnaby pisać nie tylko zwykłe notki o kocim życiu, ale gdzie można zamieścić też ogłoszenia, albo dobre rady dla kociarzy. Duża wie, że to wszystko jest na forum, ale jednak taki blog fajniej sę czyta, a jeszcze jak piszą go utalentowane koty, to już sukces gwarantowany! Duża ma taki blog przygotowany, tylko jeszcze nic na nim nie ma. I jest ukryty. Ale pisać go może kilka osób, bo każda ma swoje własne hasło. Pomyśl nad tym
Łatek
Czy tylko ja się dzisiaj tak fatalnie czuję? Kręcioła ogólna i potworny ból głowy...
MaryLux pisze:maciejowa pisze:A może chciałabyś pisać bloga ze mną? Duża myśli nad takim, gdzie możnaby pisać nie tylko zwykłe notki o kocim życiu, ale gdzie można zamieścić też ogłoszenia, albo dobre rady dla kociarzy. Duża wie, że to wszystko jest na forum, ale jednak taki blog fajniej sę czyta, a jeszcze jak piszą go utalentowane koty, to już sukces gwarantowany! Duża ma taki blog przygotowany, tylko jeszcze nic na nim nie ma. I jest ukryty. Ale pisać go może kilka osób, bo każda ma swoje własne hasło. Pomyśl nad tym
Łatek
Czy tylko ja się dzisiaj tak fatalnie czuję? Kręcioła ogólna i potworny ból głowy...
Napisałam wiersyk
Inka
kalair pisze:Hej Łatusiu i Duża!
Kretki znowu spóźnione z braku netu.
maciejowa pisze:[i]
kalair pisze:maciejowa pisze:
Nie. Ja też..Pogoda?...
Ja-Ba pisze:[i]Cześć Łatku
wpadłem pożegnać się na tydzień.
To znaczy - ja będę w domu
ale Duża sobie gdzieś jedzie.
Nie chce zostawić mi laptopa bo mówi
że jej znowu do niego nasikam![]()
do konca życia bedzie mi wypominała..![]()
Felek bez netu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, zuza i 53 gości