Dotarła zabawka, bardzo fajna i wielkie dzięki za polecenie. Koty zainteresowane wielce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Będę chować i wyjmować po jakimś czasie, jest szansa, że się nie znudzi
Anna2016 pisze::201461![]()
MB&Ofelia pisze:Calineczka. Fajmnie że się tulasz do Dużej. Ja mojej @ też poleżałam troszku na kolankach, niech ma! Chociaż wredmna jezd okropecznie. Mało mniamuśnościów daje.
Wewspółczuję remąta bałkona. U nas też ma być kiedyś remąt i też czeba będzie zdejmnąć siatku. Ale Duża mówi, że tak się ten remąt otsuwa i otsuwa i nie wiadomo kiedy będzie, może za sto lat.
Książniczka Ofelja
Katarzynka01 pisze:Jolu![]()
Dotarła zabawka, bardzo fajna i wielkie dzięki za polecenie. Koty zainteresowane wielceprzez 10 minut
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Calineczka. Fajmnie że się tulasz do Dużej. Ja mojej @ też poleżałam troszku na kolankach, niech ma! Chociaż wredmna jezd okropecznie. Mało mniamuśnościów daje.
Wewspółczuję remąta bałkona. U nas też ma być kiedyś remąt i też czeba będzie zdejmnąć siatku. Ale Duża mówi, że tak się ten remąt otsuwa i otsuwa i nie wiadomo kiedy będzie, może za sto lat.
Książniczka Ofelja
Chciałabym, żeby u nas teżtak było![]()
![]()
![]()
Ofelko, my na kolana Dużej nie wchodzimy. Tylko jak Duża leży, to się kładziemy obok niej, a ja - też na niejI przytrzymuję łapkami...
Calineczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości