lucas 2014 pisze:lucas 2014 pisze:anka1515 pisze:Gabapentin
![]()
My....mamy mirtazapine.![]()
Lucas 2024
Marzy mi sie byc emerytem.![]()
Lucas 2014
Buhaha. Przed emeryturą żyłam na godziny. Na emeryturze żyję na minuty
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucas 2014 pisze:lucas 2014 pisze:anka1515 pisze:Gabapentin
![]()
My....mamy mirtazapine.![]()
Lucas 2024
Marzy mi sie byc emerytem.![]()
Lucas 2014
pibon pisze:Kurcze, bardzo mi smutno. Dwa dni temu jadac z pracy droga przez park stanowy zobaczylam tuz przy drodze malutkiego dzika, dzieciaka. Za chwilke dolaczyl do niego drugi i staly przy tej drodze (dosc ruchliwej). Nie moglam sie zatrzymac bo za mna kupa aut jechala a tam nie ma jak wyminac.
Dzis malz tam przejezdzal i znowu te dwa dzieciaki przy drodze. Mogl sie zatrzymac i poobserwowac i nie bylo nigdzie mamy dzik:-(
Jakis kawalek od tego miejsca (mi sie wydawalo ze daleko ale malz mowi, ze to wcale nie tak daleko) lezy od chyba 3 dni niezywy dzik, potracony przez auto. Doszlismy do wniosku, ze to mogla byc ich mama:-(( Poryczalam sie. Jak zlapac te dzieciaki? Zaraz tam pojedziemy jak malz wroci z pracy, ale martwie sie, co wskoramy, przeciez one uciekna na pewno:-( Czy ktos cos wie, co one jedza, jak pomoc, no co tu mozna zrobic?
Anna2016 pisze:Ojej Jolu, zamawiaj jak najszybciej wiztytę domową dla komputera![]()
![]()
![]()
![]()
Po południu Łatka tylko popiła ciepłego jogurtu z wodą, chociaż tyle, jeść nie chciała, małego pawia widziałam z kłaczkami tylko, uszczelniłam jej wejście do altanki, żeby mniej wiało bo wiatr się zrobił...dołożyłam kawałek ciepłego koca w budce....niech w końcu coś zje...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też sie martwię o Lukaska. I o te dziczki małe.
Kciuki za Sabcię i Usię![]()
![]()
Smutno, cicho, pusto, 4 tygodnie bez Zuni, zaraz będzie miesiąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, luty-1 i 58 gości