Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 13, 2009 22:49

Ja trzymam kciuki ogromniaste za szczęśliwe dotransportowanie Puchowych Słodyczy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 14, 2009 5:13

Dzień dobry.
Łapka Ptysia pewnie szybciutko się goi. Bądź dzielny koteczku już nie długo zabiorą ci to cudo z głowy.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sie 14, 2009 6:32

Martusia-wielkie kciuki za transport maluszków!!!!!
Dziewczyny kochane-Ptyś wczoraj z pomocą przedmiotów martwych i własnego sprytu,zdjął abażur :lol: :lol: :lol: -zaczepił abażurem o kosz wiklinowyi kaloryfer,pod którym kosz stoi i zdjął,potem wylizał sobie futerko i parę razy przejechał języczkiem po łapce,ale tylko ją ładnie oczyścił-nie dopuściłam,żeby znów rozlizał.Łapka z dnia na dzień coraz lepiej wygląda,zaczynają wyrastać nowe włoski,na razie to tylko meszek,ale zawsze!
Agunia-cały czas trzymam kciuki za Lizę i Melę Milenki
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 14, 2009 6:52

Witam porannie i przesylam specjalne usciski dla Ptysia spryciuli :D :D :D

Oczywiscie trzymam kciuki za transport maluszkow do Olsztyna!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 14, 2009 6:59

Witaj Asiu!-Ptyś przesyła całuski dla Twojej gromadki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 14, 2009 7:06

kropkaXL pisze:Witaj Asiu!-Ptyś przesyła całuski dla Twojej gromadki!

Dziekujemy przegoraco :1luvu:

Kasiulu, obawiam sie, ze moja gromadka wkrotce bedzie musiala sie powiekszyc o dwa trzymiesieczne tymczasy :( To te, ktorymi opiekuje sie w pracy. Mieszkaja z mamusia w magazynie, ale wakacje sie koncza, wroca przelozeni i trzeba je bedzie zabrac... Poza tym mamusie trzeba pilnie sterylizowac, a Ona jeszcze je karmi- przed sterylizacja musi miec dwa tygodnie na ustanie laktacji. A adopcje stoja, od miesiaca ani jednego telefonu...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt sie 14, 2009 7:14

Asiu-zaraz ruszą adopcje!-kocieta znajdą domki-na pewno!!!
Wspaniała jesteś,że tak sie nimi zajmujesz!
Wakacje to ciężka próba nerwów dla wszystkich DT-sama sie dziwię,że udało się Maszce tak szybko znaleźć domek w tak trudnym okresie-była u mnie tylko miesiąc,ale i tak bym jej wcześniej nie oddała,bo była za maleńka ,a poza tym chciałam ,żeby była w dobrej kondycji ,odrobaczona i zaszczepiona-zawsze to bezpieczniej dla kociaka,bo nie wiedziałam, że trafi do domku niezakoconego.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 14, 2009 7:23

Masz racje, w koncu adopcje musz ruszyc:) Martwie sie najbardziej ze wzgledu na moich rezydentow, szczegolnie Myszke- 4 tymczasy na raz -to moze im kompletnie zaburzyc poczucie bezpieczenstwa. Ale jak by nie bylo, bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tej wersji bede sie trzymala.
Teraz musze pedzic cos pozalatwiac, po powrocie pozwole sobie wkleic fotki moich "sluzbowych" kociakow tu u Ciebie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 14, 2009 7:27

Wracaj szybciutko i wklejaj-już nie mogę sie doczekac!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 14, 2009 9:06

Oto moi podopieczni, tez black&white czyli trzy prawie takie same maluszki mam do zaoferowania (bo Malwinka rowniez jest pingwinkiem) :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 14, 2009 9:20

Jakie śliczne rodzeństwo!!!!-te pysie slodkie!-kapitalne ujęcie-dwa szkraby obok siebie!
Oby domki wspaniałe sie dla nich znalazły!
Niestety nie umiem robić ogłoszeń,ale poproś może Kamilę,albo Pecię-one robią świetne allegro!-Maszka tez znalazła dom dzięki allegro!
A małe jak znoszą oderwanie od mamy?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 14, 2009 12:01

kropkaXL pisze:Jakie śliczne rodzeństwo!!!!-te pysie slodkie!-kapitalne ujęcie-dwa szkraby obok siebie!
Oby domki wspaniałe sie dla nich znalazły!
Niestety nie umiem robić ogłoszeń,ale poproś może Kamilę,albo Pecię-one robią świetne allegro!-Maszka tez znalazła dom dzięki allegro!
A małe jak znoszą oderwanie od mamy?

Kasiula, male jeszcze przy mamie. Zostana z nia do konca sierpnia. Jesli w miedzyczasie nie znajda domkow to trafia do mojego domku, oczywiscie na DT. To zdjecie zrobilam w naszym magazynie, ktory zostal przystosowany dla maluszkow :wink: Nie wychodza, bardzo na nie chuchamy - Pan magazynier ogromnie mi pomaga w opiece nad nimi:))
A ogloszenia juz maja od miesiaca :? Mam nadzieje, ze znajda sie wielbiciele pingwinkow :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 14, 2009 12:13

E,no to nieźle tam mają,dobrze,że pan magazynier też kotolubny!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 14, 2009 12:31

kropkaXL pisze:E,no to nieźle tam mają,dobrze,że pan magazynier też kotolubny!

Tylko dzieki temu udalo mi sie je tam ulokowac- wspanialy czlowiek:)) Kiedy male sie urodzily w pobliskim warsztacie, przyszedl pewien Pan, ktory slyszal, ze zajmuje sie kotami i poprosil zebym sie nimi zajela, bo w innym wypadku... Wtedy toczylam walke o zycie mojego ukochanego Jerzyka, ktory wymagal max spokoju, wiec nie moglam ich zabrac do domu. I wtedy, gdy siedzialam zryczana z ratunkiem przybyl kochany Pan magazynier- zgodzil sie przechowac kocia rodzinke:)) Okazuje sie, ze wszedzie mozna spotkac dobrych ludzi- nawet w pracy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 14, 2009 12:38

jerzykowka pisze:
kropkaXL pisze:E,no to nieźle tam mają,dobrze,że pan magazynier też kotolubny!

Tylko dzieki temu udalo mi sie je tam ulokowac- wspanialy czlowiek:)) Kiedy male sie urodzily w pobliskim warsztacie, przyszedl pewien Pan, ktory slyszal, ze zajmuje sie kotami i poprosil zebym sie nimi zajela, bo w innym wypadku... Wtedy toczylam walke o zycie mojego ukochanego Jerzyka, ktory wymagal max spokoju, wiec nie moglam ich zabrac do domu. I wtedy, gdy siedzialam zryczana z ratunkiem przybyl kochany Pan magazynier- zgodzil sie przechowac kocia rodzinke:)) Okazuje sie, ze wszedzie mozna spotkac dobrych ludzi- nawet w pracy :wink:

Asiu Kochana,to jak jeszcze kiedyś spotkasz tego pana magazyniera,to wycałuj mu całego pysia ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]