Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tal-Rash pisze:Kupiłem mleko zastępujące mleko mamy by maluszki uczyć już pić. Niestety zero zainteresowania zlizują tylko z pyszczka jak im umoczyć. Za to mamuśka jednym tchem cały spodek!
Tal-Rash pisze:Chyba nie jest i trzeba by było...
Tal-Rash pisze:Na podwórko przyszedł czarno biały kocur. Biska pogoniła go pazurami!!
Niestety nie wezmę jej do domu. Mam jeden pokój +kuchnia i łazienka a nie zostawię Biski z mamą w domu bo psychicznie sie zamęczę z myślami czy coś się nie stało. Biska musi znaleźć dom.
elisee pisze:
Zazwyczaj to mleczko smakuje. Maluchy pewnie napite po uszy. Próbuj cierpliwie, najlepiej jak nie są dopiero co najedzone. Może w weekend sprawdzimy jak im idzie z czymś konkretniejszym. Ile one będą miały w weekend?
Tal-Rash pisze:Biska może zostać nie ma problemu tylko jest miziasta i gadatliwa więc na bezdomnego jej szkoda. Poza tym potrafi dawać takie koncerty że ktoś może ją skrzywdzić za to.
Dzis przyszedł czarno biały kocur jak sadziłem ale chyba to też kotka :/
Nie daje podejść do siebie ale jak jadła położyłem sie kilka metrów za nią i... chyba kotka
Wygląda ma starą ale ja ekspertem nie jestem.
Udało mi sie kliknąć jej zdjęcie. Kotka czy kot?
http://rash.home.pl/koty/x.jpg
Nie śmiać sie proszę. Zaszedłem ja od tyłu jak chciała pożywić się. Bisowa jednak ją odgania i syczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 378 gości