Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 03, 2009 19:10

Tutaj też poszaleć można - Bazarek. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Śro cze 03, 2009 23:19

Juz skorzystalismy.Jak tylko dostaniemy przesylke to oczywiscie beda fotki Pana G. i reszty w nowych ozdobach.Mam nadzieje,ze przynajmniej na czas robienia zdjecia wytrzyma w tym ubranku.

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Czw cze 04, 2009 8:25

Już jestem ciekawa jak oni będą wyglądać :lol:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt cze 05, 2009 12:45

Może uda się namówić na coś jeszcze? :D

Bo w imieniu naszych Futrzastych Podopiecznych chciałabym serdecznie zaprosić na Bazarki - *Schr.Opole - Kocie obróżki 3* i *Schr.Opole - Kocie smyczki i szeleczki*. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob cze 06, 2009 9:40

Sabinko, mam nadzieję, że się nie pogniewasz ;)

Kochani! Dzięki Dobrym Cioteczkom nasze schronisko dostało szansę wygrania sporej ilości jedzonka na Krakvecie :) Jedzonka, które w tej chwili jest niesamowicie nam potrzebne. Serdecznie proszę wszystkich udzielających się lub tylko zaglądających do nas o głos w ankiecie na miau, bo najpierw musimy wygrać na naszym forum, później na forum Krakvetu :)

Wątek z ankietą na miau:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94 ... sc&start=0

Ogromnie prosimy o głosy!!!!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob cze 06, 2009 16:45

Ja juz oddalam.I mam pytanie-czy moge oddac wiecej glosow,z roznych watkow.Wstyd,ale robie to po raz pierwszy i nie znam zasad.A wieczorem-nowa opowiesc awanturniczo-przygodowa ,czesciowo ozdobiona zdjeciami.Tylko musze sie uporac z lista zajec na dzisiaj.

ARNOLD

Post » Sob cze 06, 2009 18:01

Zagłosować możesz tylko raz ze swojego nicka na miau.
Ale możesz poprosić znajomych o głosik, tylko, że w tym celu muszą się zarejestrować.

violavi

Post » Sob cze 06, 2009 22:55

W naszym domku wg. niektorych jest troche chlodnawo,szczegolnie jak pogoda niedopisuje.Jak dla mnie -temperatura idealna,ale ja zawsze wolalam klimat Alaski od Afryki.Wiem,ze zuczkom moim moze byc chlodno,wiec zmarzluchy maja zawsze na kanapie rozlozona kocia kolderke.Niektore robia wtedy ,,podkolderniki kocie ,,.I wlasnie dzisiaj,z racji chlodu Syfon-ciepluch uznal,ze pora pod kolderke.Ale zeby bylo wygodnie,to ostentacyjnie prawie tracal mnie lapa,zebym mu te kolderke lekko uchylila,bo kto to widzial,zeby kot sam sie obslugiwal.Coz bylo robic-pan kaze,sluga musi.Syfcio ,z gracja wielka i dostojenstwem przynaleznym seniorowi rodu ,wpelz pod okrycie.Ulozyl sie wygodnie i zasnal.Po chwili,z kuchennych wojazy,wrocil Gruby Guidel i kokosi sie na kanape.Szukajac wygodnego miejsca nadepnal podkolderkowego Syfka,zmuszajac tego ostatniego do wydania odglosu buczaco-warczacego.Guid cofnal lape,pomyslal chwile ...i polozyl lape w to samo miejsce.Reakcja Syffa -taka sama,buczaco-warczaca.W tym momencie na twarzyczce Guida pojawil sie usmiech od ucha do ucha.Miewiele brakowalo,a zaczalby sie krecic w kolko na jednej nodze krzyczac,,mam wlasny gwizdek,mam wlasny gwizdek ,,-calkiem jak dziecko.No i zaczelo sie-Guidol naciskal i naciskal,a Syffi za kazdym razem buczal i warczal.Ryzy jest bardzo cierpliwym kotem,ale jego wytrzymalosc tez ma granice.Korzystajac z chwili przerwy wypelz spod kolderki w calej swojej rudo-piegowatej okazalosci.I wtedy zaczal sie dramat-Guidek oniemial,potem oklapl,jakby z niego spuscili powietrze ,a w oczach pojawila sie rozpacz i podejrzenie.Zebral sie do kupy i zajrzal pod koldre,szukajac gwizdka.Oczywiscie nie znalazl.Spojrzal na mnie pytajaco-czary jakies czy ja glupi jestem ?Wzruszylam ramionami,przez grzecznosc nie przeczac jego domyslom.I Jego Szerokosc Guid poszedl do swojego ulubionego kata westchnien przemyslec sprawe.Uwinal sie z tym szybko,bo na pocieszenie zorganizowalam zabawe pileczka.Fotorelacja za chwile.

ARNOLD

Post » Sob cze 06, 2009 23:09

Obrazek No co sia gapisz,pileczki nie widzialas ?

ARNOLD

Post » Sob cze 06, 2009 23:12

Pilka,gdzie jestes,hop,hop Obrazek

ARNOLD

Post » Sob cze 06, 2009 23:16

Obrazek No i kto ma dluzsze lapy ?

ARNOLD

Post » Sob cze 06, 2009 23:21

A teraz,Panie Panowie-ZDJECIE WIECZORU,TYGODNIA,MIESIACA,A MOZE ROKU.Przed Panstwem-wiadomo kto Obrazek W tle -wiecznie nieukonczona lazienka,w stanie permanentnego remontu,ulubione miejsce zabaw wiadomo kogo.

ARNOLD

Post » Nie cze 07, 2009 8:48

No ja nie mogę :ryk:
Guido, Ty jesteś nieziemsko wprost NIESAMOWITY! :love:

Psotuś i reszta naszej gromadki serdecznie pozdrawia :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 07, 2009 9:40

Ja nie mogę co się u Was dzieje.
A ostatnie zdjęcie Guidoniusza rewelacja :)

violavi

Post » Nie cze 07, 2009 13:01

"W naszym domku wg. niektórych jest trochę chłodnawo" - ja przepraszam, czy to jakaś aluzja??? :twisted:

Co do gwiżdżąco-warczącego Syffka to już nie mam siły się śmiać :lol: Już widzę Guidulca, jak naciska łapą na Syfona jak dziecko na trąbkę od roweru i się cieszy :lol:

Co do zdjęcia na półce w łazience to już tylko mogę pożałować Sabinkowego, permanentnego remontu ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia][następna]