Anduś już we własnym domku, takim, o którym niegdyś mógł tylko śnić, właśnie wtedy, kiedy "kradł" minuty snu na fotelu przy portierni, co chwila budzony i przeganiany za drzwi......Choć chwilka snu w cieple, właśnie tak:
i marzenie o własnym domku, do końca życia....
Aniu, spełniłaś marzenie Andusia - dziękuję....
oj Pisiokotku, jestem z Ciebie dumna, i bedzie mi to sluzyc za przyklad.
Ze mimo iz tak kocha sie kota znajdzie mu sie super dom by moc pomoc nastepnym.
Wiem Aniu ze byla to dla Was bardzo trudna decyzja.
Trzymam kciuki by Andek byl najszczesliwszym kotem pod sloncem!!
Witam Wszystkich Przyjaciół Antosia,
Poniżej przesyłam kilka zdjęć Antka w nowym domciu. Ta niezwykła duszyczka wprowadza ogromnie dużo pozytywnej energii w życie nasze i Bonifcia
Kociaste cały czas się jeszcze zapoznają. Poza paroma syknięciami Bonifacego dzisiaj rano , wszystko przebiega wzorowo. Chłopaki jedzą koło siebie, zaglądają sobie do misek, Bonifacy towarzyszy Antosiowi podczas zwiedzania nowych zakamarków, cały czas są razem i nawet zasnęły dziś blisko siebie. Jeszcze się nie przytulają, ale pewnie wszystko przed nimi.
Pozdrawiamy
Aniu, Antoś w dużej mierze właśnie Tobie zawdzięcza wspaniały domek i cudowne życie, które jest przed nim. Na zawsze pozostaniesz jego Aniołem
Jak miło widzieć, że Antoś od razu tak dobrze się czuje w nowym domku i że jego koci towarzysz przyjął go tak miło Chłopaki na pewno się zaprzyjaźnią i będą razem brykac do utraty tchu
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019. Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...
Aniu, po stokroć dziękujemy za Szczęście, które nam daliście , wszystkie porady i wskazówki. Dzięki temu lepiej wiemy jak dbać o futrzaczki by były zdrowe i szczęśliwe.
Obiecujemy zdawać relacje na bieżąco na forum a do królestwa Bonifackowo-Andusiowego zapraszamy zawsze
Serce sie cieszy, jak kolejna kocia niegdyś bieda staje się.....królewiczem
To tak jak w bajce z zimnej portierni, gdzie kradzione były maleńkie chwile ciepła........do pełnego miłości domu, najpierw u pisiokotków a teraz swojego własnego, takiego na zawsze
Andusiu, bądź szczęśliwy ze swoimi Dużymi i nowym Kolegą