Super "mamusia" z dzieciaczkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:No ja nie mogę, ale mały jest cudowny![]()
![]()
Ja bym nie mogła mieć w domu takiego malucha bo bym go zamęczyła miziankami![]()
AgaPap pisze:Eeee taki maluch to jest jeszcze Ok, gorzej jak kończy te powiedzmy pól roku i zamiast słodkiego, ślicznego malucha masz kociego nastolatka do tego z adhd, który ciągle ci gdzieś włazi i z czegoś spada
AgaPap pisze:Agness78 pisze:No ja nie mogę, ale mały jest cudowny![]()
![]()
Ja bym nie mogła mieć w domu takiego malucha bo bym go zamęczyła miziankami![]()
Eeee taki maluch to jest jeszcze Ok, gorzej jak kończy te powiedzmy pól roku i zamiast słodkiego, ślicznego malucha masz kociego nastolatka do tego z adhd, który ciągle ci gdzieś włazi i z czegoś spada
Agn pisze:Gratuluje etatu nianki.![]()
Wima pisze:Nie mów głośno, że pracuje, bo jeszcze zażąda ubezpieczenie, prawa do urlopu i przede wszystkim pensji a taka nie jest tania.
A poza tym podatki od pracownika odprowadzasz czy szara strefa????
Sądząc po kolorze futra raczej to drugie
Daga pisze:Już wiem jak kotek trafił na sortownię i trzeba przyznać, iż Ktoś nad nim wtedy czuwał..Otóż kotka przywiózł tam niczego nieświadomy kierowca śmieciarki razem z całą masą plastiku i innych rzeczy. Okazuje się, że maleństwo wrzucił jakiś ........ do pojemnika na plastik, który następnie został opróżniony..
marcjannakape pisze:Daga pisze:Już wiem jak kotek trafił na sortownię i trzeba przyznać, iż Ktoś nad nim wtedy czuwał..Otóż kotka przywiózł tam niczego nieświadomy kierowca śmieciarki razem z całą masą plastiku i innych rzeczy. Okazuje się, że maleństwo wrzucił jakiś ........ do pojemnika na plastik, który następnie został opróżniony..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1179 gości