Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tego się chyba najłatwiej nauczyćDorota pisze:Tylko nie daj sie namowic na noszenie kapsli w buzi
pluszak pisze:tego się chyba najłatwiej nauczyćDorota pisze:Tylko nie daj sie namowic na noszenie kapsli w buzi
JoasiaS pisze:Chat pisze:Zauwazylam, ze w piatek na forum zawsze bryndza.
Też mam taką refleksję. Czasami też takie drętwe bywają poniedziałki![]()
Nawet noszę się z zamiarem prowadzenia wątku wyłącznie we wtorki, środy i czwartki. No bo co się będę produkować przy tak niskiej oglądalności?
MarciaMuuu pisze:Donoszę:JoasiaS pisze:Chat pisze:Zauwazylam, ze w piatek na forum zawsze bryndza.
Nawet noszę się z zamiarem prowadzenia wątku wyłącznie we wtorki, środy i czwartki. No bo co się będę produkować przy tak niskiej oglądalności?
Życzliwa
MarciaMuuu pisze:Donoszę:JoasiaS pisze:Chat pisze:Zauwazylam, ze w piatek na forum zawsze bryndza.
Życzliwa
przyganiał kocioł garnkowiChat pisze:MarciaMuuu pisze:Donoszę:JoasiaS pisze:Chat pisze:Zauwazylam, ze w piatek na forum zawsze bryndza.
Życzliwa
To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
Chat pisze:To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
JoasiaS pisze:Chat pisze:To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
Dlatego odchodzę stądNA ZAWSZE DO WTORKU
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
Joasiu (wybacz stwierdzenie), ale chyba cię pogięło![]()
![]()
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
![]()
No co? W pon mam ważny wyjazd
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:To juz zaczyna byc niepokojace. W domu wykarmilas rywalke, a na wlasnym watku cichociemna Ci wyrosla...
![]()
No co? W pon mam ważny wyjazd
A nie przesadzasz czasem z tym suspensem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 56 gości