... ze zmeczenia, zeby nie bylo watpliwosci

A tu sie dziwne rzeczy dzieja

Mośka, wyspij sie dobrze i jutro prosze jakas infantylna plaskatą dedykacje dla infantylnej forumowiczki skaski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:varia pisze:Fri pisze:w goście przyszłam!
Nie w goście, tylko do mosia.
A TO zdecydowanie zmienia postać rzeczy
skaskaNH pisze:varia pisze:O, skaska!
Przebóg, Varia![]()
W Mosiowym wątku
Coz she's a jolly good fellow... a, miało nie być śpiewów, upsFri pisze:moś sam się zrobił Pochówek![]()
my tu tylko po nim, ten-tego-ten herbatkie z bigosem, bo dobry z mosia herbatnik był...
Pluszak, piłaś coś z rana, że Cie na spiewy zebrało? Czy jeszcze od wczoraj Cie trzyma?pluszak pisze:Coz she's a jolly good fellow... a, miało nie być śpiewów, upsFri pisze:moś sam się zrobił Pochówek![]()
my tu tylko po nim, ten-tego-ten herbatkie z bigosem, bo dobry z mosia herbatnik był...
sama nie wiem, moze mi KOTY coś do kawy dolałyskaskaNH pisze:Pluszak, piłaś coś z rana, że Cie na spiewy zebrało? Czy jeszcze od wczoraj Cie trzyma?pluszak pisze:Coz she's a jolly good fellow... a, miało nie być śpiewów, upsFri pisze:moś sam się zrobił Pochówek![]()
jak sie spało, Wasza Szylość?kalair pisze:Dzieńdobry.
pluszak pisze:jak sie spało, Wasza Szylość?kalair pisze:Dzieńdobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1183 gości