Etka dokumentacja leczenia kapitalna!!!!!!!! śliczne te Twoje koty, a Córcia oczywiście bezkonkurencyjna i jak Majeczce włoski urosły śliczna dziewczyneczka rośnie
Nie dostawałam powiadomień. Fotki fantastyczne. Majka to cudowna dziewczynka. Wetką zostanie napewno.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
no nie wiem czy zostanie wetka, chciec to ja bym chciala ja np mialam byc inzynierem, ale mialam inne plany niz moi rodzice czego przyznam szczerze teraz zaluje.
Koty u nas dobrze, Maja tez nudy na pudy. Tylko mi dzis ciezko bo z babskiej imprezki wrocilam o trzeciej a o szostej Maja bezlitosnie zrobila pobudke
dziś jest bardzo smutny dzień, właściwie jeden z najsmutniejszych w moim życiu. Umarła dziś Layla, moja kochana Laleczka, którą kochałam nad życie. Właściwie powinna być moim kotem... Bo moje serce mówiło że ma być moja...
Layla to mój tymczas z łodzkiego schroniska. Mialam napisac pierwszy ale wlasciewie pierwszym byla Charlotte popularnie zwana Szarlotka. Ale ona byla krociutenko takim tymczasowym tymczasem. Layla takim powaznym, prawdziwym i nie krotkim. Byla wyjatkowa koteczka. Była u mnie 4 miesiace, lecznia i walczenia o jej zycie co nas zblizylo bardzo do siebie.
To kolejna sytuacja ktora mnie rozbila psychicznie, chce sobie zrobic przerwe bo kolejnej smierci nie wytrzymam.
Layla ['] ['] ['] Etka bardzo mi przykro. Ta kota była dla Ciebie ważna... tak naprawdę w prawie każdej naszej rozmowie padało jej imię.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier