Bunia lepiej:) Lusia chora:( Niunia i Gusia(FeLV+):(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 04, 2008 16:47

I znowu zdjęcia:
Moli na balkonie i Buńcia na moich kolanach:
Obrazek Obrazek
A tutaj piękna Gagusia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie paź 05, 2008 16:41

Śliczne są :love:

Bunia tak pięknie czarna i błyszcząca :love: Czarne koty są cudne. Mnie trafiły się dwa razy w życiu.

Przesyłam głaski dla kotków i pozdrowienia dla Was :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon paź 06, 2008 22:04

Jakie śliczne koteczki :love: :love: :love: :love:
Od razu widać, że kotki w kochającym domu, bo piękne i zrelaksowane :D
A jak się Moli czuje?

Przesyłam mizianki dla wszystkich koteczków mieszkających pod Twoim dachem, a Ciebie i Twoją rodzinę pozdrawiam serdecznie :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon paź 06, 2008 22:43

anna09 pisze:A jak się Moli czuje?

Molisia czuje sie dobrze. :D Troszkę, a raczej dużo mniej już je niż na początku. Futerko ma lśniące, jest bystra, poluje na myszkę, lata za sznureczkiem. :D Właśnie byłam ja pomiziać przed snem, ale ona mnie też pomiziała. Jak ją głaskałam, to ona mnie złapała obiema łapkami i zaczęła mi myć rękę, a to tak łaskotało, i jeszcze tak tarła pyszczkiem o mój kciuk aż był cały mokry(mój kciuk) :lol:
No, normalnie ją kocham. :love: Ona tak się cieszy jak wchodzę do niej.
Nie jest cały czas sama, śpi razem z TZ w nocy, w dzień też się tam tv ogląda.

A ja dzisiaj w nocy miałam na łóżku 5 kotów 8O to jest - Bunie, Miecia, Franciszka, Kubisię i Bogusię. Pozostałe Lusia i Kasiulka na swoich miejscach na drapaku, jedynie Niunia śpi na swoim posłanku koło kaloryfera, a jak jej za gorąco to idzie na krzesełko pod stół. Czasami posłanko pod kaloryferem zajmie Kasilka, bo ona też lubi ciepełko, ale i inne koty też lubią tam spać, ale przeważnie to tam jest miejsce Niuni.
Teraz na kanapie są już 4, bo Bogusia siedzi koło mnie. :D
Zaraz idę się wcisnąć gdzieś do kotów na kanapę. :ryk:
Dobranoc.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro paź 08, 2008 10:43

Piekne zdjecia! :D
piekne koteczki!
A ty Mimi potrzebujesz wieksze lozko hihi :D :D
pozdrowienia i mizianki

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro paź 08, 2008 22:03

Bardzo się cieszę, że Moli czuje się dobrze :D Mam nadzieję, że pozostałe kotki czuję się równie dobrze :D

Jak Ty się zmieściłaś w łóżku z pięcioma kotkami? 8O Mnie jest czasem ciężko z dwoma (fakt, że moje łóżko ma tylko 1,2 m szerokości) :lol: Sprzedaj mi patent na ściśnięcie kotów w łóżku, by dla człowieka zostało dość miejsca :wink:

Pozdrawiam serdecznie Ciebie, a kotkom przesyłam buziaki w słodkie pycholki :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Śro paź 08, 2008 22:04

Ewschen pisze:A ty Mimi potrzebujesz wieksze lozko hihi :D :D

Większe? 8O To znaczy jakie?
Może 2m na 2m? :roll:

Dobranoc, teraz idę się wcisnąć między koty. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw paź 09, 2008 22:16

Chyba większych łóżek niż 2x2 nie ma w sklepach :roll: Ale zawsze można zrobić na zamówienie i wstawić do największego w domu pokoju :D

Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Dużej i mizianki dla futrzastych aniołków :D

anna09

Post » Czw paź 09, 2008 22:41

anna09 pisze:Chyba większych łóżek niż 2x2 nie ma w sklepach :roll: Ale zawsze można zrobić na zamówienie i wstawić do największego w domu pokoju :D

No tak! Jeszcze większe! Jak by było większe, to pewno spałoby na nim, nie 5 a 8 kotków. :lol:
140 x 200 musi wystarczyć! A jak się nie podoba, to fora ze dwora! :lol:
Już niedługo im kupię takie spanka na kaloryfer, to łóżko mi się częściowo zwolni. :D Tyle, że ja uwielbiam z nimi spać. :( Bez kota to ja nie zasnę. :(

Teraz już chyba czas na spoczynek. Dobranoc. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 10, 2008 21:17

Ale w większym łóżku nawet byś nie odczuła większej liczby kotów i czując niedostatek dałabyś domek jeszcze kilku potrzebującym :wink:

Proszę wygłaskać towarzystwo ode mnie, a Wam wszystkim życzę kolorowych snów :D

anna09

Post » Nie paź 12, 2008 14:44

kasia86 pisze:
anna09 pisze:Chyba większych łóżek niż 2x2 nie ma w sklepach :roll: Ale zawsze można zrobić na zamówienie i wstawić do największego w domu pokoju :D

No tak! Jeszcze większe! Jak by było większe, to pewno spałoby na nim, nie 5 a 8 kotków. :lol:
140 x 200 musi wystarczyć! A jak się nie podoba, to fora ze dwora! :lol:

Masz takie małe łóżeczko, dla tylu potrzebujących :?: 8O
No, coś podobnego :lol:

To ja mam spanie o 10 cm szersze od Twojego :!:

Oj, popraw się :!:
Spankami na kaloryfer oczu kotkom nie zamydlisz :!: :ryk:

Przesyłam głaski i mizianki dla całej drużyny (a może to już koci pluton :?: :roll: :lol: ) i pozdrawiam Ciebie :D

Mam nadzieję, że mieliście dzisiaj równie przyjemną pogodę, jak my :D

mb

Post » Nie paź 12, 2008 16:03

mb pisze:Masz takie małe łóżeczko, dla tylu potrzebujących :?: 8O
No, coś podobnego :lol:

To ja mam spanie o 10 cm szersze od Twojego :!:
Oj, popraw się :!:
Spankami na kaloryfer oczu kotkom nie zamydlisz :!: :ryk:

Małe łóżeczko? :roll:
Niestety, nidyrydy :wink: kupić większego. :(
Bo jeszcze drapaczycho musi się zmieścić! :wink:
Ja już zgłupiałam do cna :!:

Ale Ty Mb masz takie duże łóżko a tak mało koteczków! :(
Ja akurat mogłabym Ci pomóc w dokoceniu się. :D

Dzisiaj byłam u wetki z Mieciem i Kasiulką. Ten pierwszy kicha i kaszle, ale ma czysto w oskrzelach, dostał potrzebne leki i w środę na kontrolę. :(
Ta druga ma czerwone dziąsełka :( też dostała zastrzyk i tabletkę na 2 dni. bo w środę znowu wyprawa do weta.

Jutro jadę do Łodzi do ''Żyrafy'' z Bogusią i Molisią. Zobaczymy co wyjdzie na zdjęciach i w zależności od tego będzie dalsze postępowanie.
Pytałam się swojej wetki czy Molisia może mieć teraz narkoze i coś robione z tą łapeczką, powiedziała że tak, tylko nie może dostać żadnych sterydowych leków. Zobaczymy co jutro zadecyduje dr. Witczak. :(
Bardzo się martwię o moje malutkie dziewczynki. :cry: Naprawdę, nie chciałabym im sprawiać bólu, ale wiem, że tak trzeba. :cry:

U nas dzisiaj piękna pogoda, koteczki używają balkonu do woli. :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 12, 2008 16:17

Ojej, Mieciu znowu przeziębiony :(

Za zdrówko Miecia, Kasiulki i Moli i za biedne łapeczki dziewczynek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Nie paź 12, 2008 18:13

mb pisze:Za zdrówko Miecia, Kasiulki i Moli i za biedne łapeczki dziewczynek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuję w imieniu koteczków. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 13, 2008 21:56

Biedny Miecio i Kasia :( Trzymam kciuki za szybki powró do zdrowie :ok: :ok: :ok: I kciuki za dzielne Bogusię i Molisię, żeby jutrzejsze badania nie były dla nich bardzo przykre no i za jak najlepsze wyniki :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam Was wszystkich i przesyłam mizianki i buziaki dla wszystkich Twoich kotków :D

anna09

[poprzednia][następna]