Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie bedzie, mnie sie on też taki trochę The Pooh wydajeAtka pisze:Czy to będzie duże faux pas, jak powiem, że Azorek jest misiem?
ten tego... Kicor wystawi na bazarek i bedom grubo przelicytowywaćczarna.wdowa pisze:Ja tak delikatnie proszę żeby się odo MOJEGO pajączka nie przyzwyczajać![]()
i tak delikatnie pytam na jaki numer konta należy przesłać za niego należność
pluszak pisze:ten tego... Kicor wystawi na bazarek i bedom grubo przelicytowywaćczarna.wdowa pisze:Ja tak delikatnie proszę żeby się odo MOJEGO pajączka nie przyzwyczajać![]()
i tak delikatnie pytam na jaki numer konta należy przesłać za niego należność
Będziepluszak pisze:nie bedzie, mnie sie on też taki trochę The Pooh wydajeAtka pisze:Czy to będzie duże faux pas, jak powiem, że Azorek jest misiem?![]()
Kicorze, a Pluszona zrobić umiesz?
Kicorek pisze:Będziepluszak pisze:nie bedzie, mnie sie on też taki trochę The Pooh wydajeAtka pisze:Czy to będzie duże faux pas, jak powiem, że Azorek jest misiem?![]()
Kicorze, a Pluszona zrobić umiesz?![]()
![]()
A bez uszu to ja tylko owady![]()
czarna, naprawdę chcesz czarnego pajączka? Może się przeprowadzić do Olsztyna![]()
Zresztą mogę się pozbyć wszystkich wyrobów oprócz baranka i pierwszego misia. No i oprócz biedronki, bo jest używana, ale na życzenie mogę wydziergać, oczywiście nie identyczną, bo się nie da
Będę miała motywację do kolejnego zapełniania półki w witrynce
Kicorek pisze:Nie no, ja poważnie pytałam![]()
Możemy się dogadać
Kicorek pisze:Zresztą mogę się pozbyć wszystkich wyrobów oprócz baranka i pierwszego misia. No i oprócz biedronki, bo jest używana, ale na życzenie mogę wydziergać, oczywiście nie identyczną, bo się nie da
Będę miała motywację do kolejnego zapełniania półki w witrynce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 28 gości