z dobrze poinformowanych zrodel wiem,
iz chca Cie odchudzac

To niedopuszczalne, by dobrze zbudowanego
kota glodzic!

Powiedz, zeby Duza kupila Ci np. pange.
Dzis jadlem. Rybka chuda jak nie wiem co!
Ale smakowita...

Mru doradzajcy
Moderator: Estraven
Dorota pisze:Anto,
z dobrze poinformowanych zrodel wiem,
iz chca Cie odchudzac
To niedopuszczalne, by dobrze zbudowanego
kota glodzic!![]()
Powiedz, zeby Duza kupila Ci np. pange.
Dzis jadlem. Rybka chuda jak nie wiem co!
Ale smakowita...![]()
Mru doradzajcy
tosiula pisze:Antoni, masz okropną Dużą. Zamiast się cieszyć, że kot ma apetyt, pozbawia go jedzeniaTo nie dopuszczalne. Może niech Duża idzie do swojego weta
![]()
Toril
EwKo pisze:U mnie nowe odkrycie, dosłownie sprzed chwili: jedyny kot, który miał dobre ślepia, czyli Burydres, już nie ma takowych
EwKo pisze:Ostatecznie jajeczna konkurencja w JEGO mieszkaniu. No sorry, to jakby Ci się jakaś kobitka wprowadziła i swoje kosmetyki porozrzucała po całej łazience. No nie wnerwiłabyś się?
Bierka pisze:
Dziś idziemy na kontrol oczków. Mam nadzieję, że są ok bo dalsze zakraplanie może spowodować trwały uszczerbek na zdrowiu - oczywiście moim, jakby co.
Bierka pisze:No i jesteśmy po![]()
Antonion jest okale Toffi jeszcze ma nieładne oczka
Mam zakraplać mu jeszcze przez tydzień
To jest naprawdę wyzwanie
Mały walczy jak o życie
![]()
Dr Ada zrobiła mu test na białaczkę. Ma powiększone węzły chłonneI hurra! test ujemny!!!!!! Chciała wykluczyć najgorsze bo być może że te węzły to wynik zmiany ząbków. dziąsła tez brzydkie czerwone. Musze podawać mu tez Betaglukan na wzmocnienie. Najprawdopodobniej to wszystko przez ten jego koci katar w jego niemowlęctwie
![]()
Będzie dobrze! ale trochę się martwię.
Bierka pisze:No i jesteśmy po![]()
Antonion jest okale Toffi jeszcze ma nieładne oczka
Mam zakraplać mu jeszcze przez tydzień
To jest naprawdę wyzwanie
Mały walczy jak o życie
![]()
Dr Ada zrobiła mu test na białaczkę. Ma powiększone węzły chłonneI hurra! test ujemny!!!!!! Chciała wykluczyć najgorsze bo być może że te węzły to wynik zmiany ząbków. dziąsła tez brzydkie czerwone. Musze podawać mu tez Betaglukan na wzmocnienie. Najprawdopodobniej to wszystko przez ten jego koci katar w jego niemowlęctwie
![]()
Będzie dobrze! ale trochę się martwię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 239 gości