Co tam je nowego u Fifulca,Mimi i Kiki?
Tyś je zalotano to wiym,ale jo chcym wiedzieć jak sie Dziecka majóm

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze::oops:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kristin - proszę nie opuszczaj moich kotów, zajęta jezdem ostatnio mocno i po innych wątkach zamiatam, ale obiecuję poprawę się
Cosik popiszę
![]()
Kociamo - Tobie też dzięki![]()
U kotów wszystko ok, z wyjątkiem zdrówka ale wszystko po kontroląMimi ma duże problemy z zaakceptowaniem karmy weterynaryjnej - odmawia współpracy w tym zakresie
![]()
Zaczynamy sezon działowy i większą aktywność kotów, może Fifi schudnie trochę, bo 7,5 kg to zdecydowanie za dużo
Aleksandra59 pisze:Kociamo - głaski przekazane![]()
U nas nic specjalnego się nie dzieje, z wyjątkiem tego że ostatnio to od kompa nie odchodzę bo ciągle coś trzeba załatwić
Aleksandra59 pisze:Kristinbb- baaaardzo Ci dziękuję za odgrzebanie wątku moich kotów
![]()
![]()
![]()
Ja jestem teraz w Nałęczowie, urlopuję sięNo i co najwazniejsze odchudzam Fifiego, kot ostatnio baaardzo przytył i waga 7,5 kg to już nie jest prawda
Dobijamy do 10 kg i to już jest bardzo zły wynik
Jest nawet podejrzenie cukrzycy, ale na razie na spokojnie się odchudzamy, niestety Mimi też cierpi bo jej żarełko też zostało ograniczone
kristinbb pisze:Aleksandra59 pisze:Kristinbb- baaaardzo Ci dziękuję za odgrzebanie wątku moich kotów
![]()
![]()
![]()
Ja jestem teraz w Nałęczowie, urlopuję sięNo i co najwazniejsze odchudzam Fifiego, kot ostatnio baaardzo przytył i waga 7,5 kg to już nie jest prawda
Dobijamy do 10 kg i to już jest bardzo zły wynik
Jest nawet podejrzenie cukrzycy, ale na razie na spokojnie się odchudzamy, niestety Mimi też cierpi bo jej żarełko też zostało ograniczone
Olu , czy to na pewno aby Ty??![]()
![]()
Faktycznie , co z Fifim??![]()
Biedna Mimi...![]()
Głaski dla Twoich koteczków...
kristinbb pisze:Witam Wszystkich słonecznie!!!
Wreszcie upały , które kocham..
Mamy nowego rudego kolegę...![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76145
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 261 gości