no i mamy rewolucje.dzisiaj pan kuroer dostarczyl kryta kuwete dla kociambrow naszych.spostrzezenia nr 1 :klapka jest blee.choc wlazi do kuwety ale nei umie wylesc-trzeba mu otworzyc.jak narazie klapka poszla won.a choc zafascynowany ogromem kuwety i iloscia piasku ktora tam wlazi...podlal go jzu dwa razy.niunia narazie olewka - zero zainteresowania.bardziej jej sie podobala probka rc sensible dolaczona do przesylki.rzeczywiscie "pachnie " to to dosc intesywnie.w ramach trzymania lini( oczywiscie u zaby) dostala 10 chrupkow...jako rarytasek, srednio zadowolona byla z tej ilosci.
moj kochany choc wczoraj sie na mnei odbrazil w koncu za wyjazd( trzymalo go od niedzieli...a do pana sie tulil i mizial...

) wczoraj bylam molestowana kocimi barankami i udeptywaniem.porozmawialismy tez sobie-ehhh jak sie czlowiek cieszy jak kot mu okazuje jakies uczucie
niuniol o obrazie nawetnei myslala chyba nigdy

dla neij wazne jest jedzenie i tylko jedzenie.

kumpela rozpuscila kociambry dajac im wiecej zarelka niz powinna

tlumaczyla sie tym z ekoty tak sie na nia patrzyly i takie biedneee byly

tak...a potem ja przyjezdzam do domu i jestem ta zla co glodzi

hihihi jzu sie nei dziwie ze kiedy moja psiapsiola do mnie przychodzi to koty ja na krok nei odstepuja
z nowych przelomow w zyciu moich kotow to chyab dosc istotnym jest to ze niunia zaczela mi robic baranki( bocianowi nie

) i spi kolo mojej glowy.no i nauczyla sie domagac glaskania! nalezy dodac ze miziac ja mozna wszedzie byleby nei na podlodze

wskakuje na lozko i tupta w ta i spowrotem miauczac glosno...wtedy ludz ma sie ruszyc podejsc i wykonac kilka glaskow az kocie sie znudzi i sobie pojdzie;)
eh co tu gadac kocham moje koty
a najlepszy numer odstawila ostatnio siostra bociana.zapytala mnei co robimy z kotami jak sie dzieciak pojawi.na moje zdziwione stwierdzenie "a niby co mamy z nimi zrobic?" odpowiedziala ze myslala ze wywieziemy koty na wies do tesciow

normalnie mnei zatkalo....boshhhh ja moje kocie dzieci mialabym komus oddac???po moim trupie!!!ludzie maja czasem dziwne pomysly