Basiao pisze:a ja! a ja!
też mogę?
OCZYWIŚCIE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:Kropka, prześlij mi na tajdzi@tlen.pl kilka zdjęć, ważne żeby - ostre, czytelne (dużo kota, mało reszty), najlepiej na jednolitym tle - to też Ci zrobię podpisik
kropka75 pisze:tajdzi pisze:Kropka, prześlij mi na tajdzi@tlen.pl kilka zdjęć, ważne żeby - ostre, czytelne (dużo kota, mało reszty), najlepiej na jednolitym tle - to też Ci zrobię podpisik
No i tu jest problem wlasnie.Focę te koty i focę i ciągle nie mam takiej fotki, żeby dużo wyraźnego kota z pyskiem w stronę aparatu i na jednolitym tle bylo.
![]()
Ale jak coś zlapię to się przypomnę. Dzięki.
tajdzi pisze:Lonia mnie nieznośni
Nie dość, że nie kocha
to unika
Dlaczego?
od 3 dni wciskam jej tabletki
Muszę
Pani doktor kazała - trzeba wyleczyć brzuszek
Ona tego nieznosi![]()
Ja zresztą też
Niechcący ugryzła mnie w palec tuż koło paznokcia (zamykała po prostu paszczę) i mam spuchnięty cały palec
A ona jak mnie widzi to zwiewa
smutno mi
dalia pisze:rozkrusz tabletke na miazge, wymieszaj dokładnie z kroplą oliwy z oliwek i np łyżeczką tuńczyka w sosie własnym.
Metoda nigdy mnie dotąd nie zawiodła - tabletka znika. Oliwa zabija zapach i smak leku
tajdzi pisze:no załamana jestem
palcem nadal ruszać nie mogę, a Lońka patrzy na mnie podejrzliwie jak daję coś do jedzenia.
Wczoraj w strzykawce z oliwą próbowałam podać, to zaczęła kasłać, wypluwać i ślinić się
Podałam w mięsku - zjadła wszystkie kawałki obok tego jednego z nadzieniem...
nie wiem co robić
TZ mówi, żeby w cukrze obtoczyć, ale czy kotom można dawać cukier??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza, zuzia115 i 74 gości