Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ej Słonko,nie być taka ,jedz jedz ,urośniesz może jeszcze i będę miała więcej futerka do przytulenia![]()
![]()
Myszolandia pisze:Ej Słonko,nie być taka ,jedz jedz ,urośniesz może jeszcze i będę miała więcej futerka do przytulenia![]()
![]()
mir.ka pisze:Rude były dzisiaj na szczepieniu, trochę opóźnionym, ale Rudzia musiała wyzdrowieć, a nie chciałam jeździć dwa razy do weta, raz z Tofikiem, a raz z Rudzią. Ale juz mamy to z głowy na rokRudzinka trochę przytyła po chorobie, waży 5,10 kg. Za to kocur mnie zaskoczył, aż 4,5kg
, a nie widać tego po tym czyscicielu misek
Wet nie mógł go osłuchać, bo cały czas mruczał, nawet zmierzenie temperatury nic nie dało
, a to podobno metoda na kota ,zeby przestał mruczeć.
Kotina pisze:mir.ka pisze:Rude były dzisiaj na szczepieniu, trochę opóźnionym, ale Rudzia musiała wyzdrowieć, a nie chciałam jeździć dwa razy do weta, raz z Tofikiem, a raz z Rudzią. Ale juz mamy to z głowy na rokRudzinka trochę przytyła po chorobie, waży 5,10 kg. Za to kocur mnie zaskoczył, aż 4,5kg
, a nie widać tego po tym czyscicielu misek
Wet nie mógł go osłuchać, bo cały czas mruczał, nawet zmierzenie temperatury nic nie dało
, a to podobno metoda na kota ,zeby przestał mruczeć.
Moja Tola za to miaukoli cały czas, wet nie może jej osłuchać![]()
Jeden na chwilkę zasłonił jej nosek palcem ... pomogło
mir.ka pisze: Wet nie mógł go osłuchać, bo cały czas mruczał, nawet zmierzenie temperatury nic nie dało, a to podobno metoda na kota ,zeby przestał mruczeć.
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze: Wet nie mógł go osłuchać, bo cały czas mruczał, nawet zmierzenie temperatury nic nie dało, a to podobno metoda na kota ,zeby przestał mruczeć.
Jakie to musi być słodkie. Ten Toficzek kochany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości