Moli25 pisze:Ile wazon ma lat?
Czytam i aż nie wierzę...
A Pola to cwaniara![]()
Tak około 40 lat. Postanowiłam ,że jeszcze trochę jej życie po uprzykrzam bo nie odpuszczę jej. Co sobie przypomnę to mi ciśnienie skacze.

Pola to Pola.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ile wazon ma lat?
Czytam i aż nie wierzę...
A Pola to cwaniara![]()
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Raczej do Łodzi się nie wybiorę
Ale we Wrocku Stokrotki tez sa.
nie mam pojęcia, gdzie i nie będę szukać
Ziemosław pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Raczej do Łodzi się nie wybiorę
Ale we Wrocku Stokrotki tez sa.
nie mam pojęcia, gdzie i nie będę szukać
A ja wiem gdzie, raz byłam nawet
Dyktatura pisze:Ja też wiem, gdzie są 2 sklepy Stokrotki. Tylko one są hen daleko od Małgosi.
MaryLux pisze:A co szefostwo na żale wazonicy?
Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.
dobranoc![]()
obłóż się kocicami i wypocznij psychicznie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.
dobranoc![]()
Zdecydowanie tak. Oni jutro o 10 zamierzają wyjechać bo praktycznie mieli dziś ale plany się zmieniły.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.
dobranoc![]()
Zdecydowanie tak. Oni jutro o 10 zamierzają wyjechać bo praktycznie mieli dziś ale plany się zmieniły.
tak im się spodobał pobyt?
mir.ka pisze:Ewciu oglądasz serial Ultraviolet na AXN? akcja dzieje się w Łodzi
MaryLux pisze:Jak ja nie lubię spędów rodzinnych!
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jak ja nie lubię spędów rodzinnych!
Ja też.
Jestem typem samotnika, nocnego marka i gaduły w jednym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 1179 gości