Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 43 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 11, 2017 20:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:Ile wazon ma lat?
Czytam i aż nie wierzę...

A Pola to cwaniara :mrgreen: :lol:

Tak około 40 lat. Postanowiłam ,że jeszcze trochę jej życie po uprzykrzam bo nie odpuszczę jej. Co sobie przypomnę to mi ciśnienie skacze. :evil:
Pola to Pola. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lis 11, 2017 20:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:Raczej do Łodzi się nie wybiorę :wink:

Ale we Wrocku Stokrotki tez sa.

nie mam pojęcia, gdzie i nie będę szukać

Nikt ci nie każe szukać . Ja tylko twierdzę ,że Stokrotki we Wrocławiu są a to kilka z nich:
Dzielna 7A
ul. Sielska 3
ul. Krzemieniecka 125
ul. Kiełczowska 70
ul. Wapienna 35
oraz w Oleśnicy na Marii Curie - Skłodowskiej i w Twardogórze na Placu Targowym.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:
MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:Raczej do Łodzi się nie wybiorę :wink:

Ale we Wrocku Stokrotki tez sa.

nie mam pojęcia, gdzie i nie będę szukać

A ja wiem gdzie, raz byłam nawet :)

O i gdzie byłaś ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dyktatura pisze:Ja też wiem, gdzie są 2 sklepy Stokrotki. Tylko one są hen daleko od Małgosi.

Ale może bliżej jej pracy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:A co szefostwo na żale wazonicy?

Nie wiem bo jak wychodziłam to uprzedziłam kierowniczkę ,że wazonica może na mnie skarżyć więc we wtorek dopiero się dowiem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.

dobranoc :201442
obłóż się kocicami i wypocznij psychicznie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lis 11, 2017 20:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dziś praktycznie od samego rana spędziłam dzień u rodziców. Pogadałam z wujostwem i mam dość na jakiś czas tego spędu rodzinnego. Moja mama do swojego młodszego brata jest wręcz nadopiekuńcza a mnie strofuje na każdym kroku. Po tym całym dniu rodzinnym jestem tak cholernie zmęczona że zaraz idę spać i nie wiem o której wstanę.

Zdecydowanie tak. Oni jutro o 10 zamierzają wyjechać bo praktycznie mieli dziś ale plany się zmieniły.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Zdecydowanie tak. Oni jutro o 10 zamierzają wyjechać bo praktycznie mieli dziś ale plany się zmieniły.

tak im się spodobał pobyt?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lis 11, 2017 20:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewciu oglądasz serial Ultraviolet na AXN? akcja dzieje się w Łodzi
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lis 11, 2017 20:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

tak im się spodobał pobyt?

Są od poniedziałkowego wieczoru. Ponieważ cały czas pracowałam ( z wyjątkiem wtorku :mrgreen: ) dopiero dziś się z nimi spotkałam. Nie wiem czy im się spodobało siedzenie w domu bo wujowi się nie chciało jeździć więc ciotka z mamą tylko wychodziły do sklepu . Były w drugiej stokrotce ale do mojej nie zajrzały.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:Ewciu oglądasz serial Ultraviolet na AXN? akcja dzieje się w Łodzi

Już dawno tv nie oglądałam a jak już to częściej 13 ulicę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jak ja nie lubię spędów rodzinnych!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 11, 2017 20:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:Jak ja nie lubię spędów rodzinnych!

Ja też.
Jestem typem samotnika, nocnego marka i gaduły w jednym.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 11, 2017 20:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Jak ja nie lubię spędów rodzinnych!

Ja też.
Jestem typem samotnika, nocnego marka i gaduły w jednym.

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]