Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Mania - Łania jak tam u ciebie.
Przesyłam pozdrowionka.
H
MB&Ofelia pisze:Mania. Lubiasz się bawiać w berka? Bo ja lubię a nie mam akuratnie z kim. Może do mię wpadniesz?
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania - Łania jak tam u ciebie.
Przesyłam pozdrowionka.
H
Nie lubię, jak Duża wychodzi z domu!
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania - Łania jak tam u ciebie.
Przesyłam pozdrowionka.
H
Może Maniu potrzebujesz jeszcze jakiegoś kotka do towarzystwa żebyś nie była sama jak duża będzie musiała gdzieś wyjść.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania - Łania jak tam u ciebie.
Przesyłam pozdrowionka.
H
Może Maniu potrzebujesz jeszcze jakiegoś kotka do towarzystwa żebyś nie była sama jak duża będzie musiała gdzieś wyjść.
Żeby zabrał mi kolana Dużej?![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania - Łania jak tam u ciebie.
Przesyłam pozdrowionka.
H
Żeby zabrał mi kolana Dużej?![]()
Nie ,żeby dotrzymywał ci towarzystwa jak dużej nie ma.
MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę
Może Dużą namówisz wtedy Nelly pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę
A jest jakaś szansa, że będziesz wiedziała?Kot do towarzystwa to bardzo znakomita rzecz
Może Dużą namówisz wtedy
Ewa L. pisze:Cześć brygada MM
Jak tam dzisiaj było ?
U was też burza była ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Cześć brygada MM
Jak tam dzisiaj było ?
U was też burza była ?
Burza, wichura i grad. Zerwane linie energetyczne. Po najgorszym porywie przez parę godzin nie działały światła uliczne na głównym skrzyżowaniu niedaleko ode mnie.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Cześć brygada MM
Jak tam dzisiaj było ?
U was też burza była ?
Burza, wichura i grad. Zerwane linie energetyczne. Po najgorszym porywie przez parę godzin nie działały światła uliczne na głównym skrzyżowaniu niedaleko ode mnie.
U to niezła zadyma u was była.
Ja burzy nie widziałam i nie słyszałam bo w pracy byłam ale podobno też czadu dało.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Cześć brygada MM
Jak tam dzisiaj było ?
U was też burza była ?
U to niezła zadyma u was była.
Ja burzy nie widziałam i nie słyszałam bo w pracy byłam ale podobno też czadu dało.
U nas w pracy nawet prąd wywaliło. Zresztą nie tylko w pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot] i 51 gości