Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 13, 2016 19:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Kotina pisze:
Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Jak zrobić zamowieńie w zooplus żeby zapłata była po 14 dniach?

poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja

Ja właśnie nie widzę :roll:

Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.

Kiedys tez tak miałam, zadzwoniłam do zooplusa i wyjasnili mi, ze ta opcja jest dostepna dopiero gdy wpłyna pieniadze za paczke na ich konto.
Jesli forsiaki poszły przelewem trzeba czekac pare, kilka dni (zaley od banku), a jesli płatna przy odbiorze, to wtedy gdy kurier dostarczy pieniadze ..... :?

Masz rację Elu bo dzisiaj zamówienie mi poszło z 14 dniowym terminem płatności a wczoraj nie mogłam wysłać . Też postanowiłam spróbować to DPD.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 13, 2016 19:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja[/quote]
Ja właśnie nie widzę :roll:[/quote]
Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.[/quote]

Kiedys tez tak miałam, zadzwoniłam do zooplusa i wyjasnili mi, ze ta opcja jest dostepna dopiero gdy wpłyna pieniadze za paczke na ich konto.
Jesli forsiaki poszły przelewem trzeba czekac pare, kilka dni (zaley od banku), a jesli płatna przy odbiorze, to wtedy gdy kurier dostarczy pieniadze ..... :?[/quote]
Masz rację Elu bo dzisiaj zamówienie mi poszło z 14 dniowym terminem płatności a wczoraj nie mogłam wysłać . Też postanowiłam spróbować to DPD.[/quote]

ciekawe jak gdzie indziej z dostawami
przez DPD mam ponadto szybciej niż przez GLS
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 13, 2016 19:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

mir.ka pisze:
MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 13, 2016 20:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 20:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

MaryLux pisze:Obrazek

:1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 20:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Weszłam teraz do kuchni a tam Rudzia siedzi z tą swoją miną przy misce z wodą. Wg niej wody za mało tzn nie jest po sam brzeg i nie moze się napić. A przecież powinna duzo pić.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 20:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

:1luvu:

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 13, 2016 22:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Pozdrawiam Was i głaski dla kochanej Rudzi i nadal mocne kciuki za jej zdrówko.Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lut 14, 2016 8:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Gosiagosia pisze:Pozdrawiam Was i głaski dla kochanej Rudzi i nadal mocne kciuki za jej zdrówko.Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 14, 2016 9:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

mir.ka pisze:Weszłam teraz do kuchni a tam Rudzia siedzi z tą swoją miną przy misce z wodą. Wg niej wody za mało tzn nie jest po sam brzeg i nie moze się napić. A przecież powinna duzo pić.

nom, mina Rudzi jest powalająca :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lut 14, 2016 11:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Weszłam teraz do kuchni a tam Rudzia siedzi z tą swoją miną przy misce z wodą. Wg niej wody za mało tzn nie jest po sam brzeg i nie moze się napić. A przecież powinna duzo pić.

nom, mina Rudzi jest powalająca :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

to trzeba jeszcze zobaczyć :lol: :lol: :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 14, 2016 13:12 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Witajcie Dziewczynki i Chłopczyku :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 14, 2016 23:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Witamy i dalej trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]