Rianne pisze:Też życzymy najlepszego i pozdrawiamy braciszka.
Bardzo dziękuję Wymiziaj proszę piękną Aszkę od nas W niedzielę z Anglii przyleciała moja siostra ze swoją koleżanką i.... Tosia pierwsze popołudnie spędziła w sypialni naszej,pod łóżkiem,tak się bała,ale na drugi dzień już było znacznie lepiej,dzisiaj jest już super,przychodzi i sama zaczepia,zaprasza do zabawy
Troszkę kotełów
Tak Marcelek wczoraj wieczorem spał na butach mojej siostry
Mam też zdjęcia Lunki z szaleństw na dworze,jak dziewczyny wrócą do domu,to zrzucę z aparatu zdjęcia na laptopa i wrzucę tutaj
Kochana, moja malpka tez się chowa jak Tosia przy osobach które słabo zna , kiedy jesteśmy obok, lub siedzi mi na kolanach potrafi osyczec, dopiero po pewnym czasie, jak się z zapachami zapozna, pobserwuje ( jeśli akurat pod łóżkiem nie siedzi ) jest w stanę się jak zbliżyć
Do mnie wczoraj przyszla szwagierka i Marysia prawie od razu do niej przybiegła żeby ją obwąchać co to za dziwny ludx przyszedł. PEwnie wyczuła też psa
Aniu to tak rzadko się pojawiasz, a masz już te wydruki? Pochwal się
Bo czasami człowiek sobie uświadamia ze się od miau uzależnił sama złapałam się ze był czas ze 3 razy wchodziłam by zobaczyć co u Was wszystkich slychac
Oczywiście, Ania pewnie ma dużo swoich obowiązków, dwa piękne koteki, Luna, córcia i jeszcze ukochany
Pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy dużo słoneczka na weekend
Jestem,zaglądam...ten tydzień był zwariowany troszkę,bo siostra z Anglii przyleciała,dzisiaj wieczorem niestety wraca do Anglii,a było tak fajnie,naprawdę....