Moli25 pisze:Uwielbiam pszczoły
Mój ojciec ma pasiekę
O, to masz Martuś domowy, prawdziwy miód, to jest kolosalna różnica, niż taki sklepowy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Uwielbiam pszczoły
Mój ojciec ma pasiekę
kalair pisze:joannawiśniewska pisze:kalair pisze:Aśka, Aśka....niech ja Cię dopadnę.![]()
Hah ,już uciekam.....nie dostałaś upominku???????? co to ma być ?????????? przecież obiecali......
A nie, dostałam, a jakże!Spróbowali by nie dać.
Moli25 pisze:Ojeja, jakie piękne połączenie kolorów![]()
![]()
Wygodnie Wam koteczki?
Moli25 pisze:Ja nie znam smaku sklepowego, bo to nie jest miód prawdziwy- wiecznie płynny. Ja mam wszystkie miody juz skrystalizowane a jedynie najlepszy jak dla mnie wrzosowy jest lejący jeszcze
kalair pisze:no fakt, ale to nie problem.
Moli25 pisze:Ja nie znam smaku sklepowego, bo to nie jest miód prawdziwy- wiecznie płynny. Ja mam wszystkie miody juz skrystalizowane a jedynie najlepszy jak dla mnie wrzosowy jest lejący jeszcze
joannawiśniewska pisze:kalair pisze:no fakt, ale to nie problem.
Bożena a gdzie ten problem bo już i ja zaczynam się denerwować...no proszę napisz może coś wyjaśnię....![]()
klaudiafj pisze:O ranyAle Dinuś ma zabawę wyborną na tym drzewku
Super!!! A jak ślicznie się do siebie tulą Dino i Alis - coś wspaniałego
![]()
![]()
![]()
Ja kiedyś nie cierpiałam scukrzonego miodu, ale potem się przełamałam i teraz kocham najbardziej
kalair pisze:joannawiśniewska pisze:kalair pisze:no fakt, ale to nie problem.
Bożena a gdzie ten problem bo już i ja zaczynam się denerwować...no proszę napisz może coś wyjaśnię....![]()
a sie podenerwuj.![]()
kalair pisze:joannawiśniewska pisze:kalair pisze:no fakt, ale to nie problem.
a sie podenerwuj.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 100 gości