Caragh pisze:Mizianka dla prześlicznej Inusi
mmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Mizianka dla prześlicznej Inusi
mir.ka pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
Wstawać Dziewczynki wstawać![]()
![]()
My nie chrapiemy! Śpimy bardzo elegancko.
przecież jak śpicie to nie słyszcie swojego chrapania
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
![]()
taaaa![]()
tak jak i ja czyli z otwarta buzią
A skąd wiesz?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty jakiego okropecznego miałam łykęda? Najsampierw Duża se pojechała do Dziatka a nas kotki zostawiła same w domciu. A był okropeczny wiater. A jak wróciła, to nam dała okropeczności do pysiów! Mała Ciorna aż się popłakusiała! Ja byłam dzielmna, nie płakałam, ale się troszku obraziłam i Duża musiała mię przeprosiać kiołbaską.
Książniczka Ofelja
Mam udrapnąć Waszą Dużą?
Ineczko. Już ją udrapałyśmy. Najgorsze, że wczoraj znowuż mię wciskła okropeczność do pysia i dziś też chce mię wcisknąć. Ale będę walczyć jak lwię!![]()
Książniczka Ofelja bojowna
A co to za okropeczności i po co Wam je dają?
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No tak a te już pewnie chrapią![]()
![]()
taaaa![]()
tak jak i ja czyli z otwarta buzią
A skąd wiesz?
a bo obśliniona się budzę
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz ty jakiego okropecznego miałam łykęda? Najsampierw Duża se pojechała do Dziatka a nas kotki zostawiła same w domciu. A był okropeczny wiater. A jak wróciła, to nam dała okropeczności do pysiów! Mała Ciorna aż się popłakusiała! Ja byłam dzielmna, nie płakałam, ale się troszku obraziłam i Duża musiała mię przeprosiać kiołbaską.
Książniczka Ofelja
Mam udrapnąć Waszą Dużą?
Ineczko. Już ją udrapałyśmy. Najgorsze, że wczoraj znowuż mię wciskła okropeczność do pysia i dziś też chce mię wcisknąć. Ale będę walczyć jak lwię!![]()
Książniczka Ofelja bojowna
A co to za okropeczności i po co Wam je dają?
Ineczko. Okropeczności dostajemy na robalki. Ale nie mamy robalków. Wię to bo Duża paczała i paczała nasze kupalki i nic nie wypaczała. To dlaczemu nam dawała na robalki? Bo Mała Ciorna drapaczyła się w dupinkę na dywanu? Przecież wiadomo, że ona jezd gupiutka!
![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co te Duże mają z tym śmiordzeniem? Nasza sama się psika takim czymś i mówi że pachni, a wcale nie pachni ino śmiordzi. Pachni to rypcia albo szaszetku albo kiołbasku.
Książniczka Ofelja
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co te Duże mają z tym śmiordzeniem? Nasza sama się psika takim czymś i mówi że pachni, a wcale nie pachni ino śmiordzi. Pachni to rypcia albo szaszetku albo kiołbasku.
Książniczka Ofelja
One som gupie i majom wszy na pempku!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co te Duże mają z tym śmiordzeniem? Nasza sama się psika takim czymś i mówi że pachni, a wcale nie pachni ino śmiordzi. Pachni to rypcia albo szaszetku albo kiołbasku.
Książniczka Ofelja
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co te Duże mają z tym śmiordzeniem? Nasza sama się psika takim czymś i mówi że pachni, a wcale nie pachni ino śmiordzi. Pachni to rypcia albo szaszetku albo kiołbasku.
Książniczka Ofelja
albo w innej części ciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości