Moderator: Estraven
Mysza pisze:Bure futro mi znów otworzyło zamrażalnik
Rozmroziła się połowa zawartości
utłuc gada?
MariaD pisze:Mysza pisze:Bure futro mi znów otworzyło zamrażalnik
utłuc gada?
Założyć kłódeczki?
Mysza pisze:Bure futro mi znów otworzyło zamrażalnik
utłuc gada?
Mysza pisze:ja go NA PRAWDĘ karmię![]()
I jak na mój gust przestał chudnąć a nawet wręcz przeciwnie![]()
Po wysawie nie dostaju już tylko lighta, ale też Indoora. (plus Animonda i mięsko) Klocek jeden, nie dba o linię
Mysza pisze:A wogóle to chyba większość MT wyjeżdża na weekend majowy, a ja potrzebuję kogoś do opieki nad kotami (też wyjeżdżam)
Atka pisze:Mysza pisze:A wogóle to chyba większość MT wyjeżdża na weekend majowy, a ja potrzebuję kogoś do opieki nad kotami (też wyjeżdżam)
Uprzejmie informuję, że na TEN weekend majowy (1-3 maja) to ja nigdzie nie jadę (jadę na ten drugi, z Bożym Ciałem, 21-28 maja). I się zgłaszam na ochotnika do zabrania chłopaków. Byłaby niezła próba generalna przed tymi 3-ma tygodniami w czerwcu, w razie odkrycia nieusuwalnych niezgodności charakteru będzie jeszcze czas poszukać innego rozwiązania, chociaż byłabym niepocieszona
Mysza pisze:A ja chyba nie wyjeżdżam nigdzie na drugi weekend majowy![]()
Mysza pisze:Tylko musiałabym je we czwartek wieczorem przywieźć bo w piątek rano wyjeżdżam. a w piątek do pracy idziecie? jak tak to chyba na pierwszy dzień trzeba by towarzystwo rozdzielić.
Wracam 3-go ale nie mam pojęcia o której wieczorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 156 gości