Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
udostepnilamMysza pisze:suńkę mam na FB do udostępniania https://www.facebook.com/elzbieta.jaglarz
Kociakom porobiłam ogłoszenia. Z czego nie wiem w sumie co dalej z burym Mruczkiem. Ortopeda dopiero w najbliższy poniedziałek wróci. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie będzie chciał mu tej łapy od nowa łamać i nastawiać, bo to oznacza gips i cholera wie ile kiblowania u mnie. A 11 września wybywam na trzy tygodnie, musze je wydać. No i ile można je trzymać w osobnym pokoju. Nawiać chcą bardzo.... Póki są dwa to jeszcze pół biedy, jeden jakby co to się zamiauczy...
W każdym bądź razie minęły dwa tygodnie, drugie odrobaczenie dokonane, uszy już czyste, ale z dawnego doświadczenia wiem, że Oridermyl musi być 3 tygdnie podawany. r
Przytyły po 400g![]()
Bonifacy niby
Namolny i gadający, rozmruczanie w wersji podstawowej, uruchamia się przy każdym dotyku. Inteligencja na szczęście nie idzie w parze z aparycjąTyp chudołapy, długołapy.
![]()
no przyznajcie, że wybitnie inteligentej miy nie ma?Ataki mądry kotek.
JAk stwierdziłą Ania jeden kot musi mieć na imię Mruczek. A że czarny został Bonifacym (Filemona w zestawie nie stwierdzono), no to buraś został Mruczkiem.
Buraś z typu slodki pyszczek. Typ jestem grzecznym kotkiek, kochaj mnie![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 96 gości