Moderator: Estraven
Owszem, jest w Stanach rezerwat kotów MCO żyjących na wolności. Ale wygladaja inaczej trochę niż nasze

Szelmaa pisze:I znowu podziękowania dla cioci Ani :-* I trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie Fanaberii

wojtekn pisze:Owszem, jest w Stanach rezerwat kotów MCO żyjących na wolności. Ale wygladaja inaczej trochę niż nasze
A może ten rezerwat ma swoją stronke ktoś wie![]()
![]()

Ann_pl pisze:Szelmaa pisze:I znowu podziękowania dla cioci Ani :-* I trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie Fanaberii
I wzajemnie

Szelmaa pisze:Ann_pl pisze:Szelmaa pisze:I znowu podziękowania dla cioci Ani :-* I trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie Fanaberii
I wzajemnie
A jak minęła nocka?

Ann_pl pisze:Apetyt dopisuje, wiec w obawie przed meblami nie wzbraniam

Szelmaa pisze:Ann_pl pisze:Apetyt dopisuje, wiec w obawie przed meblami nie wzbraniam
mały juz tak serdecznie nie znosi zakrapiania nosa, że dzisiaj walczył jak lew, aby tylko zwiać
mam nadzieję, że w piatek zakończymy kurację, bo i tak atecortin mi się kończy

Ann_pl pisze:Szelmaa pisze:Ann_pl pisze:Apetyt dopisuje, wiec w obawie przed meblami nie wzbraniam
mały juz tak serdecznie nie znosi zakrapiania nosa, że dzisiaj walczył jak lew, aby tylko zwiać
mam nadzieję, że w piatek zakończymy kurację, bo i tak atecortin mi się kończy
A jakby Tobie ktos wciskal krople do nosa to tez bys zwiewala na 100%

Ann_pl pisze:Musisz koniecznie zmienic zdjecie w podpisie na sliczne, zdrowe oczki Celtica

Szelmaa pisze:Ann_pl pisze:Musisz koniecznie zmienic zdjecie w podpisie na sliczne, zdrowe oczki Celtica
musimy znowu trochę zdjęć porobić - ale to pewnie w weekend

Ann_pl pisze:Szelmaa pisze:Ann_pl pisze:Musisz koniecznie zmienic zdjecie w podpisie na sliczne, zdrowe oczki Celtica
musimy znowu trochę zdjęć porobić - ale to pewnie w weekend
A wlasciwie to moglabys ich calych, pieknych miec w podpisie, a nie takie oczka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości