Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:No nie, tu się wesoło kurują, a ja w domciu ani kropli piweczka!Winka tyż nie
![]()
Jutro sobie odbijęNa razie dogorywam, chyba coś z ciśnieniem, bo jestem śnięta na maksa.
MB&Ofelia pisze:No nie, tu się wesoło kurują, a ja w domciu ani kropli piweczka!Winka tyż nie
![]()
Jutro sobie odbijęNa razie dogorywam, chyba coś z ciśnieniem, bo jestem śnięta na maksa.
kuba.kaczor13 pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, tu się wesoło kurują, a ja w domciu ani kropli piweczka!Winka tyż nie
![]()
to jak u mnie .Jutro zapraszam na wirtual drink party Forum Miau na mój wątas.
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, tu się wesoło kurują, a ja w domciu ani kropli piweczka!Winka tyż nie
![]()
to jak u mnie .Jutro zapraszam na wirtual drink party Forum Miau na mój wątas.
Oł rajt!
kuba.kaczor13 pisze:tylko do leków dokup może jeszcze hepatil .tak profilaktycznie , na wątrobę![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Ooo,co ja tu wcześniej wyczytałam,obopólne leczenie![]()
![]()
![]()
No to zdrówencja w....no ,bardzo duzo![]()
![]()
![]()
Ja jeszcze na gardło brałam jakiś czas neogardin,on jest w takim plaztikowym długim pudełeczku,jak nieraz te witaminy musujące
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 932 gości