(należy powiększyć, bo na miniaturce nie wszystko jest widoczne)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:anulka111 pisze:Druga opcja.....zabers zabronil im zrzucania wlosow.
Stawiam na tę opcję. Po Twoim wyjściu za próg koty zrobiły: "uffff, już można" i uniosła się chmura włosów.
zabers pisze:Wiecie co, jesteście po prostu straszne. Robicie ze mnie jakiegoś pedanta zaciekłego![]()
A wszystko przez dalię. To ona rozpuszcza te plotki. I potem zabers się czuje co najmniej wstępnie zaszczuty![]()
dalia pisze:zabers pisze:Wiecie co, jesteście po prostu straszne. Robicie ze mnie jakiegoś pedanta zaciekłego![]()
A wszystko przez dalię. To ona rozpuszcza te plotki. I potem zabers się czuje co najmniej wstępnie zaszczuty![]()
co ja??? jakie ploty???
samiusieńką prawdę zawsze mówię![]()
u mnie od cholery kotów się wala u Ciebie żadnego nie widać
anulka111 pisze:...
Dalej jestem pod wrażeniem GlucusiaMam wszystkie objawy zakochania.
...
zabers pisze:no dobra, coming out zabersa - lubię sprzątać
MariaD pisze:zabers pisze:no dobra, coming out zabersa - lubię sprzątać
Eeee tam, pisze się: "jak każda rasowa czarownica lubię latać na mopie".
zabers pisze:MariaD pisze:zabers pisze:no dobra, coming out zabersa - lubię sprzątać
Eeee tam, pisze się: "jak każda rasowa czarownica lubię latać na mopie".
Ale ja jestem zwykły dachowiec, to jakoś nie wypada...
zabers pisze:anulka111 pisze:...
...
Zastanów się - to klasyczny dres. Dziś w nocy zajął miejsce TŻ i nie chciał się posunąć ani na milimetr. A jeszcze TŻ-a ophyczał niecenzuralnie.
I co? Dalej kochasz?
casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
anulka111 pisze:zabers pisze:anulka111 pisze:...
...
Zastanów się - to klasyczny dres. Dziś w nocy zajął miejsce TŻ i nie chciał się posunąć ani na milimetr. A jeszcze TŻ-a ophyczał niecenzuralnie.
I co? Dalej kochasz?
Dalej kocham.
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości