Ewa L. pisze:Dzieńdoberek Elu!
Domaluj konikom troszkę trawki pod nóżkami i nikt nie zauważy że coś nie tak
Ewuś - toć to ja musiałabym żyto jakieś namalować, aby zakryć nogę, którą mi wygło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dzieńdoberek Elu!
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Dzieńdoberek Elu!
Ewuś - toć to ja musiałabym żyto jakieś namalować, aby zakryć nogę, którą mi wygło![]()
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Ewa L. pisze:Dzieńdoberek Elu!
Ewuś - toć to ja musiałabym żyto jakieś namalować, aby zakryć nogę, którą mi wygło![]()
Byłby to stepowy konik
Miraclle pisze:Elu wybacz, że na twoim wątku![]()
Ale jesteś z Warszawy i zaglądają tu osoby z stolicy może ktoś pomoże Ani i biednemu Jasieńkowi![]()
Forumowa Anna61 od paru miesięcy ma pod opieką Jasia, kota skrajnie wychudzonego. Jasiu mimo wielu badań i wizyt u różnych weterynarzy do dnia dzisiejszego nie został zdiagnozowany.
Początkowo wyniki były tragiczne z biegiem czasu coraz lepsze.
Mimo wszystkiego Jasiu dalej jest skrajnie chudy, Praktycznie nie przybiera na wadze, mimo dobrego odżywiania.
Obecnie Jasiu choruje, ma karat, który przytyka mu nosek. W nosie, koło noska, w pyszczku są nadżerki, które sprawiają mu ogromny ból. Przez leki, chorobę i wizyty u weta Jasieniek jest słaby i traci apetyt.
Jedyna nadzieja w Dr. Jagielskim z Warszawy.
Ania ma pełną dokumentację medyczna Jasia, ale niestety nie może jechać do Warszawy z Jasiem![]()
Dlatego szukamy kogoś z Warszawy, kogoś kto by pojechał po Jasia. Zawiózł go i jego dokumentację medyczną do Dr. Jagielskiego, a później z powrotem odwiózł do Ani.
Wątek Ani viewtopic.php?f=1&t=152219&start=870 (na podanej stronie jest Jasiu teraz i we wrześniu). Na ostatniej stronie jest prośba Ani o pomoc.
Ani oczywiście pokryje wszelkie koszta podróży do Warszawy jak i wizytę Jasia.
Bardzo proszę o przekazanie wiadomości dalej.
Zróbmy to dla Jasiaon taki biedniutki.
Zróbmy to dla Ani która dba o Jasia jak nikt inny. On żyje tylko dzięki niej.
Miraclle pisze:Przyszliśmy pogratulować królewiczowi wygranej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cymuś Kochanie Ty Nasz Misterze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cmokasy w śliczny brzuszek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Serdecznie gratulujemy Cymusiowi zdobycia tytułu Mistera miau listopad 2013![]()
![]()
![]()
![]()
shira3 pisze:Ewa L. pisze:Serdecznie gratulujemy Cymusiowi zdobycia tytułu Mistera miau listopad 2013![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje!!! Cymuś rulez!!!!!!!![]()
mir.ka pisze:gratulacje dla Cymusia![]()
i niech Duża dba o brzuszek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 27 gości