Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II-kleptomania

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 09, 2013 18:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

No to wyglądało by na to, że Ofelia obdarza Małą Czarną zaufaniem (znaczy wylizuje ją), a Mała Czarna Ofelii nie ufa (bo jej nie wylizuje) :wink:
Ale ja myślę, że Ofelia uznała że na pieszczoty jest za duża, no i niedoczekanie żeby smarkula ją lizała po łebku.

Miauczkę chyba szczęśliwie mamy już za sobą. Rano Mała Czarna chyba jeszcze z raz pogruchała i przestała. Chyba już dzisiaj jej nie będę wciskać tabletki. Miałam dawać po pół dziennie aż przestanie gruchać, a później raz na tydzień. Mam nadzieję że to wystarczy i pannica nie wywinie mi jakiegoś numeru przed sterylką.
Ofelia żywi się animondą kupioną na czarną godzinę. Wszystko przez to, że Carmen zjada dwie porcje - swoją i Ofelkową. Robi zapasy na głodówkę przed zabiegiem? 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 09, 2013 18:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

MB&Ofelia pisze:No to wyglądało by na to, że Ofelia obdarza Małą Czarną zaufaniem (znaczy wylizuje ją), a Mała Czarna Ofelii nie ufa (bo jej nie wylizuje) :wink:
Ale ja myślę, że Ofelia uznała że na pieszczoty jest za duża, no i niedoczekanie żeby smarkula ją lizała po łebku.

Miauczkę chyba szczęśliwie mamy już za sobą. Rano Mała Czarna chyba jeszcze z raz pogruchała i przestała. Chyba już dzisiaj jej nie będę wciskać tabletki. Miałam dawać po pół dziennie aż przestanie gruchać, a później raz na tydzień. Mam nadzieję że to wystarczy i pannica nie wywinie mi jakiegoś numeru przed sterylką.
Ofelia żywi się animondą kupioną na czarną godzinę. Wszystko przez to, że Carmen zjada dwie porcje - swoją i Ofelkową. Robi zapasy na głodówkę przed zabiegiem? 8O

Pewnie tak :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 09, 2013 18:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Dostałam prezent od Nosia

Obrazek

oglądam prezent

Obrazek

Niuch niuch

Obrazek

Ojejku

Obrazek

mrrrr

Obrazek

Obrazek

Ale mnie Nosek uczęstował

Obrazek

Mniaam

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 09, 2013 19:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Ineczko. Śliczne prezęta dostałaś. Cieszę się że ty się cieszysz. Mam nadzieję że moja Duża też ci przyniesie jakiegoś prezęta. Na razie szuka czym pojedziemy na urlopa. Bo by wolała autkiem, bo nam by było wygodniej. Niech szuka, może cosik znajdzie.
Lizam po uszku
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon wrz 09, 2013 19:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

MB&Ofelia pisze:Ineczko. Śliczne prezęta dostałaś. Cieszę się że ty się cieszysz. Mam nadzieję że moja Duża też ci przyniesie jakiegoś prezęta. Na razie szuka czym pojedziemy na urlopa. Bo by wolała autkiem, bo nam by było wygodniej. Niech szuka, może cosik znajdzie.
Lizam po uszku
Książniczka Ofelja

No to niech Duża tego ałtka, sypko-sypko-jus!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 09, 2013 19:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

MB zajrzyj na blablacar. Tam widziałam kilka ofert ok. twojego terminu wyjazdu

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon wrz 09, 2013 21:19 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Skroiłam dwa kilogramy mięsa gęsio -indyczego i mam dość!
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto wrz 10, 2013 1:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Zapraszamy na nowy watek
viewtopic.php?f=46&t=156495
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 10, 2013 7:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Dyktatura pisze:MB zajrzyj na blablacar. Tam widziałam kilka ofert ok. twojego terminu wyjazdu

Też widziałam. Jedna oferta za szybko - bo w czwartek (no i gościu nie bierze zwierząt), kilka trochę za późno, bo w poniedziałek (wolałabym w sobotę, ew. w niedzielę). W innym miejscu znalazłam inną ofertę, ale gościu chce aż 80 zeta za przewóz :strach: . No nic, zaglądam codziennie, może się coś jeszcze pojawi. Dałam też ogłoszenie na gumtree, że szukam miejsca w samochodzie (no właśnie, ogłoszenie dałam, niby jest, nawet było parę wizyt, a ja sama nie mogę go znaleźć inaczej niż przez link aktywacyjny na mojej poczcie 8O :evil: ).
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 10, 2013 7:55 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

ab. pisze:Skroiłam dwa kilogramy mięsa gęsio -indyczego i mam dość!

Dwa kilo? 8O Brawo! Wyrazy uznania. Ja tyle jeszcze nie skroiłam. Trochę ponad 1,5 kilo - tak, ale łapy mi wtedy odpadały.
No, Szajeczka będzie miała duuuużo pysznego amciu! :D Dobra Duża! :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 10, 2013 8:03 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

MB&Ofelia pisze:

Dwa kilo? 8O Brawo! Wyrazy uznania. Ja tyle jeszcze nie skroiłam. Trochę ponad 1,5 kilo - tak, ale łapy mi wtedy odpadały.

Głupia duża!
Nie sprawdziła czy krew ma dodatek octu i mieszanka jest do wywalenia, bo Szajeczka stanowczo odmawia jedzenia.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto wrz 10, 2013 8:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

ab. pisze:
MB&Ofelia pisze:

Głupia duża!
Nie sprawdziła czy krew ma dodatek octu i mieszanka jest do wywalenia, bo Szajeczka stanowczo odmawia jedzenia.

:roll:

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Wto wrz 10, 2013 9:05 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

ab. pisze:
MB&Ofelia pisze:

Głupia duża!

Spróbuj mieszanki, czy jest kwaśna.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 10, 2013 12:20 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- Mgrouuuu!

Uwaga, uwaga! W dniu dzisiejszym obchodzimy czwarte urodzinki Ofelii! Moja ukochana pierwokotna ma już 4 lata!
Imprezka stacjonarna była w piątek, ale dzisiaj zapraszamy wirtualnie wszystkie Ciocie i Wujków na torcik:

Obrazek
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 10, 2013 12:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II- urodziny Ofe

Ofelciu!
Wszystkiego najlepszego urodzinkowo - dużo zdrówka , dużo zabawek i dużo pyszności :balony: :birthday: :balony: :birthday: :balony: :flowerkitty:
życzą Zuzia , Pola i ich duża!

100 lat Ofelko!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]