Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 11, 2013 19:54 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

KubaTST pisze:Pamiętam, jak Bilon oddał klejnoty do depozytu....

dobreee :ryk:

I oczywiście czekamy na foteczki :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 11, 2013 21:15 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

Myszolandia pisze:

Depozyt niezwracalny, można by dodać. :mrgreen:

Brzuchole wygłaskane i wycałowane (przy mruczącym Pinusiu i Maladze wyjącym "zostaw! puść!" :twisted: ), ale foteczki i filmiki będą jutro, bo został mi jeszcze ostatni test z OWU i przygotowanie do niego jest bardziej pracochłonne niż zakładałam. :wink:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Śro gru 11, 2013 21:16 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

To cierpliwie czekamy :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro gru 11, 2013 21:21 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

solarie pisze:
Myszolandia pisze:

Depozyt niezwracalny, można by dodać. :mrgreen:

Brzuchole wygłaskane i wycałowane (przy mruczącym Pinusiu i Maladze wyjącym "zostaw! puść!" :twisted: ), ale foteczki i filmiki będą jutro, bo został mi jeszcze ostatni test z OWU i przygotowanie do niego jest bardziej pracochłonne niż zakładałam. :wink:

mimo ,że warunki ogólne? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 11, 2013 21:41 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

mir.ka pisze:mimo ,że warunki ogólne? :wink:

Tak, bo jednak pytania bywają mocno szczegółowe, a mi zależy mieć końcowo 5.0 z tego przedmiotu, także się przykładam. :wink: Poza tym nasz prowadzący uwielbia wstawiać podchwytliwe odpowiedzi-pułapki, więc trzeba być dobrze obeznanym, bo nie wszystko się uda znaleźć w materiałach przed upływem czasu. :roll:

No ale życiowe i majątkowe zaliczyłam z wysoką notą, więc jestem dobrej myśli. :mrgreen:

solarie

Post » Śro gru 11, 2013 22:10 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

solarie pisze:ale foteczki i filmiki będą jutro

dopiero :crying:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 11, 2013 22:19 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

Myszolandia pisze:
solarie pisze:ale foteczki i filmiki będą jutro

dopiero :crying:

Dłużej oczekiwane lepiej smakuje. 8)

solarie

Post » Czw gru 12, 2013 18:08 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

Czekamy ...

Witaj(cie) :D

MonikaMroz

Post » Czw gru 12, 2013 18:35 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli // Pinuś-kastrat ;)

Za parę minutek wrzucę, drugi film się kończy przetwarzać w YouTube (jest 95% od jakiegoś czasu), a zdjęcia powoli wgrywają się na ImageShack. :)

solarie

Post » Czw gru 12, 2013 18:52 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Zanim jeszcze wszystko wrzucę to muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj w nocy Pinek dał nam nieźle do wiwatu. Od 2 do 3 w nocy dostał "szwungu", jak my to w domu nazywamy i rozwalał WSZYSTKO. Gonił po mieszkaniu jak szalony z pokoju do pokoju, rozbijał się, zrzucał Malagę z wszystkich legowisk, więc on też się zaczął drzeć, bo nie mógł spać... No sajgon, myślałam, że mu ogon ukręcę jak go złapię. :roll:
Taki słodki, a taki pieron. :P

MonikaMroz pisze:I fotki kołowatego Pinka prosimy :)

Wedle życzenia, jedna fotka w czasie ponarkozowym:
Obrazek
Nie prezentował się wtedy najkorzystniej, więc sobie darowałam sesję. :wink:

Na następny dzień oczywiście już był jak nowo narodzony, szalał po całym mieszkaniu, więc potem trzeba było dychnąć na dywanie:
Obrazek

A popołudniu jak weszłam do pokoju i zobaczyłam bocianie gniazdo na drapaku to myślałam, że padnę. :lol:
Obrazek

Jak wychodziłam to Malaga spał tam sam, widocznie Pinek stwierdził, że dotrzyma mu towarzystwa, a że miejsce jest tam tylko dla jednego kota... kto by się tym przejmował. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Malaga jak widać zachwycony. :mrgreen:

"Jeszcze trochę go ugniotę, przyduszę... Tak, idealnie, można iść spać" :twisted:
Obrazek

"Co? Malaga? Nie wiem, gdzie poszedł, ja tu jestem sam! To pode mną to tylko brązowa poduszka!"
Obrazek

W końcu Malaga się wykaraskał i przeniósł w miejsce, gdzie był w stanie samodzielnie oddychać. :lol:
Obrazek
Obrazek

Jak widać w tle, Pinkowi samotnie też się na drapaku nie podobało i wrócił na dywanik.
Obrazek
Obrazek

A wieczorem... powtórka z rozrywki. :ryk:
Obrazek

"Ratunku... duszę się! 8O "
Obrazek

Obrazek

Obiecane słodkie filmiki:
1) https://www.youtube.com/watch?v=ZJvh0ld7M9A
2) https://www.youtube.com/watch?v=Cznf6BlvWAE

Obietnica dotrzymana, c'nie? 8)

solarie

Post » Czw gru 12, 2013 20:04 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Bukiet z kotów :) Przecudowne :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 12, 2013 20:07 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Popłakałam się ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obłędni są :ryk: :ryk:
Biedny Malaga takie tortury musi znosić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Można pozazdrościć takiej kociej miłości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw gru 12, 2013 20:11 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Fotki słodkie ;D
Pinek straszny namolniak. Malaga znosi to ze stoickim spokojem. Mili by tak długo przygnieciona nie wytrzymala :)

MonikaMroz

Post » Czw gru 12, 2013 20:15 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

ojapierdykam :ryk:
siedzę i ryczę :ryk:

A popołudniu jak weszłam do pokoju i zobaczyłam bocianie gniazdo na drapaku to myślałam, że padnę.

"Co? Malaga? Nie wiem, gdzie poszedł, ja tu jestem sam! To pode mną to tylko brązowa poduszka!"

obśmiałam się do łezów :ryk:

jeszcze ,jeszcze,mauo !!!!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 12, 2013 21:39 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Ohh ahh zachwycamy sie :)) Pinus ale wyrósł :))Malaga podziwiam cierpliwośc i spokój hahaha

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

[poprzednia][następna]